Δείτε όλη την  επιστημονική διημερίδα με θέμα “Το Ολοκαύτωμα στη νήσο των Δικαίων” (βίντεο)

Δείτε όλη την  επιστημονική διημερίδα με θέμα “Το Ολοκαύτωμα στη νήσο των Δικαίων” στο νέο Θέατρο Ζακύνθου.

Την διημερίδα διοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του ΥΠΑΙΘΑ, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, το Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδας, το Δήμο Ζακύνθου, την ΑΧΕΠΑ Ζακύνθου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζακύνθου «Ούγο Φώσκολος», το Εργαστήριο Φιλοσοφικών Ερευνών για τις Επιστήμες, την Τεχνολογία και τον Πολιτισμό (ΕΦΕΕΤΠ), το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου και Μάθησης (Εργαστήριο Κοινωνιολογίας και Εκπαίδευσης, ΤΕΕΑΠΗ) του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η δράση εντάσσεται στις εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος και πραγματοποιείται στο Νέο Δημοτικό Θέατρο.

 

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής η Έλλη Λεμονίδου, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *