ΣΥΡΙΖΑ: Σας επιστρέφουμε τις καραβάνες της «φιλανθρωπίας», κ. Αρβανιτόπουλε»

 

 

 

Με «φιλανθρωπίες» εποχής Φρειδερίκης σχεδιάζει κατά τα φαινόμενα η μνημονιακή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την έσχατη ένδεια στην οποία καταδικάζει τους εργαζόμενους η πολιτική της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Μόνον έτσι μπορεί να γίνει κατανοητή η δήλωση του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου που «επιτρέπει» στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας να σιτίζονται στις Λέσχες Αξιωματικών, αφού ο πετσοκομμένος από την ίδια την κυβέρνηση μισθός τους δεν τους φτάνει για να φάνε”, επισημαίνει.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί δεν είναι επαίτες και δεν θα γίνουν θαμώνες κανενός «Στρατού Σωτηρίας» της απέραντης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού ευαγγελίζεται για τη χώρα μας. Οι εκπαιδευτικοί είναι οι λειτουργοί της Δημόσιας Παιδείας του τόπου μας, που η μνημονιακή κυβέρνηση έχει βαλθεί να κατεδαφίσει, είναι οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται να μορφώσουν τα παιδιά αυτού του λαού, που οι κυβερνώντες, με κάθε τους μέτρο, βυθίζουν ολοένα και βαθύτερα στην ανέχεια.


Τους επιστρέφουμε τις καραβάνες της «φιλανθρωπίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

“Οι ανυποχώρητοι, μαζικοί αγώνες και η αντίσταση παντού, στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με πείσμα και αλληλεγγύη, μέχρι την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι η δική μας απάντηση”, τονίζει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *