ΣΥΡΙΖΑ: Σας επιστρέφουμε τις καραβάνες της «φιλανθρωπίας», κ. Αρβανιτόπουλε»

 

 

 

Με «φιλανθρωπίες» εποχής Φρειδερίκης σχεδιάζει κατά τα φαινόμενα η μνημονιακή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την έσχατη ένδεια στην οποία καταδικάζει τους εργαζόμενους η πολιτική της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Μόνον έτσι μπορεί να γίνει κατανοητή η δήλωση του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου που «επιτρέπει» στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας να σιτίζονται στις Λέσχες Αξιωματικών, αφού ο πετσοκομμένος από την ίδια την κυβέρνηση μισθός τους δεν τους φτάνει για να φάνε”, επισημαίνει.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί δεν είναι επαίτες και δεν θα γίνουν θαμώνες κανενός «Στρατού Σωτηρίας» της απέραντης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού ευαγγελίζεται για τη χώρα μας. Οι εκπαιδευτικοί είναι οι λειτουργοί της Δημόσιας Παιδείας του τόπου μας, που η μνημονιακή κυβέρνηση έχει βαλθεί να κατεδαφίσει, είναι οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται να μορφώσουν τα παιδιά αυτού του λαού, που οι κυβερνώντες, με κάθε τους μέτρο, βυθίζουν ολοένα και βαθύτερα στην ανέχεια.


Τους επιστρέφουμε τις καραβάνες της «φιλανθρωπίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

“Οι ανυποχώρητοι, μαζικοί αγώνες και η αντίσταση παντού, στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με πείσμα και αλληλεγγύη, μέχρι την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι η δική μας απάντηση”, τονίζει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε επίσης...

Παιδί βρήκε άψογα διατηρημένο δαχτυλίδι 1.800 ετών με χαραγμένη την μορφή της θεάς Αθηνάς

TweetΤο 13χρονο αγόρι έκανε βόλτα, όχι μακριά από το σπίτι του, όταν το βλέμμα του …

Γιατί τα παιδιά σταμάτησαν να μαθαίνουν στο σχολείο;

TweetΟι «μοντερνιές», τα culture wars και άλλες ατζέντες μπήκαν στη μέση και περιόρισαν τη μάθηση, …

Όταν οι Έλληνες μαθητές παρουσιάζουν έργα και λαμβάνουν διακρίσεις

TweetΜαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς κατέγραψαν τις ζημιές που προκάλεσε στην περιοχή τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *