Χιλιάδες νεκρά ψάρια στη λίμνη Κορώνεια από την ανομβρία που πλήττει την βόρεια Ελλάδα

Η ανομβρία που επικρατεί στην βόρεια Ελλάδα έχει επιφέρει δραματικές συνέπειες στην χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την μετεωρολογική σελίδα meteo-hellas.com, χιλιάδες νεκρά γριβάδια εντοπίζονται στην λίμνη Κορώνεια της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 24ωρα, καθώς η στάθμη της λίμνης έχει πέσει σε επίπεδα ρεκόρ.

Σε χαμηλά επίπεδα και η λίμνη Βόλβη ενώ παρόμοια πτώση στάθμης καταγράφεται και στα μεγάλα ποτάμια της ηπειρωτικής χώρας.

Η μεταβολή του καιρού που περιμένουμε από την Πέμπτη και από την βόρεια Ελλάδα δεν φαίνεται σημαντική, έτσι η ανομβρία -ρεκορ ετών- φαίνεται να συνεχίζεται για τις επόμενες εβδομάδες.

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στη λίμνη Κορώνεια από την ανομβρία που πλήττει την βόρεια Ελλάδα!

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων” Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) – Προγνώστης Kαιρού – Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr -Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας –

Διαβάστε επίσης...

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν σε μείωση παραγωγής του πλαστικού

Tweet“Η G7 αναγνωρίζει για πρώτη φορά ότι το επίπεδο της μόλυνσης από το πλαστικό είναι …

Μητέρα καταγγέλει νηπιαγωγό πως της κούρεψε το παιδί επειδή δεν της άρεσε το μαλλί του

TweetΈνα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη …

Μονιμοποιήθηκαν οι πρώτοι νεοδιόριστοι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους

TweetΟι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανακοινώνουν τις πρώτες μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων που έχουν ολοκληρώσει την αξιολόγησή τους. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *