Πώς να προστατέψετε τα παιδιά από τον καύσωνα

Συμβουλές παιδιάτρου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε ο παιδίατρος Βαγγέλης Κάνταρος, όπου και έδωσε συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από τον καύσωνα

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε ο παιδίατρος Βαγγέλης Κάνταρος, όπου και έδωσε συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από τον καύσωνα.

Ο κ. Κάνταρος, συζητώντας με  τις Τζ. Μοσχολιού και Ελ. Στεργίου, σημείωσε πως οι γονείς θα πρέπει να φροντίζουν τα παιδιά να κάνουν δροσερά μπάνια, να βρίσκονται σε χώρο με κλιματισμό, να δίνουν προσοχή στην ελαφριά ένδυση και όσο το δυνατόν να μειώσουν τις δραστηριότητες τους τις ημέρες που ο υδράργυρος θα βρίσκεται «στο κόκκινο».

Ο κ. Καντάρος μίλησε επίσης και για την αντιμετώπιση καλοκαιρινών αλλεργιών, πολλές από τις οποίες μπορεί να προέρχονται από τον ήλιο (φωτοαλλεργίες), αλλά και πώς οι γονείς μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά από τσιμπήματα κουνουπιών.

Πηγή: onetv.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *