Παρέμβαση Νίκης Κεραμέως για τον καθηγητή που κυκλοφορεί με σουγιά

καθηγητής από τη Μεταμόρφωση, ο οποίος κατηγορήθηκε πως απείλησε μαθητή του με μαχαίρι, έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό στην κάμερα του OPEN TV. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες του μαθητή και της μητέρας του, παραδέχτηκε όμως ότι πάντα έχει μαζί του έναν σουγιά εκατοστών για αυτοπροστασία.

«Η μητέρα και το παιδί λένε ψέματα διότι δεν είχε νόημα να απειλήσω -και μάλιστα με μαχαίρι- ένα μικρό παιδί ενώ υπάρχουν οι κανονικές διαδικασίες», υποστηρίζει ο μαθηματικός, ο οποίος έχει τεθεί από την Πέμπτη σε διαθεσιμότητα. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως υποστήριξε αποκλειστικά στο OPEN ότι δώσει άμεση προτεραιότητα στη δημιουργία ενός νέου ελεγκτικού πλαισίου για τους διδάσκοντες.

«Το περιστατικό μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αυτού του γεγονότος, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να δούμε το γενικό αυτό πλαίσιο. Για εμάς προέχει η ασφάλεια των μαθητών», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

ethnos.gr

 

Διαβάστε επίσης...

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν σε μείωση παραγωγής του πλαστικού

Tweet“Η G7 αναγνωρίζει για πρώτη φορά ότι το επίπεδο της μόλυνσης από το πλαστικό είναι …

Μητέρα καταγγέλει νηπιαγωγό πως της κούρεψε το παιδί επειδή δεν της άρεσε το μαλλί του

TweetΈνα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη …

Μονιμοποιήθηκαν οι πρώτοι νεοδιόριστοι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους

TweetΟι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανακοινώνουν τις πρώτες μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων που έχουν ολοκληρώσει την αξιολόγησή τους. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *