Ο Κασσελάκης “έφαγε” στη μονταζιέρα τη Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ εκείνη τον υποδέχτηκε στο ειδικό σχολείο

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν περιέλαβε την υφυπουργό Παιδείας στο βίντεο της επίσκεψής του σε ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα, αλλά η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε με ανάρτηση και φωτογραφία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται η επίσκεψή του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, αλλά… δεν φαίνεται η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε ότι τον υποδέχθηκε στον χώρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε» στο μοντάζ την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η οποία βρισκόταν εκεί, καθώς δεν εμφανίζεται στα στιγμιότυπα.

Συγκεκριμένα, με το βίντεο που ανήρτησε, ο Στέφανος Κασσελάκης συνδιαλέγεται με υπευθύνους του ειδικού σχολείου. Παρ’ όλα αυτά, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήρτησε φωτογραφία στην οποία περπατά δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μιλάει με υπεύθυνη και αγκαλιάζει παιδί.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.

Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται.

Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ.

Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε.

Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας.

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Υποδέχθηκα σήμερα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο κι αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την επίσκεψη, συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της κυβέρνησής μας. Την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Τι έχουμε κάνει;

⏺️ 20.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών μας.
⏺️ 4.719 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής την τελευταία τετραετία.
⏺️ 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών την τελευταία τετραετία.
⏺️ Οριζόντια αύξηση μισθών για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

🙏Στόχος όλων, θέλω να πιστεύω, η δημιουργία ενός ακόμη πιο εξωστρεφούς και συμπεριληπτικού σχολείου, στο οποίο έχει θέση και εξελίσσεται κάθε παιδί, χωρίς διακρίσεις. Προσβλέπουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και όχι σε επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες. Σε έναν διάλογο με προτάσεις, τις οποίες με προσοχή θα ακούσουμε και γιατί όχι και θα υιοθετήσουμε όπου υπάρχει κοινός τόπος. Άλλωστε, η δουλειά της γενιάς μας δεν είναι να εκθέσει απλά και μόνο τα προβλήματα. Η δουλειά της γενιάς μας είναι να τα λύσει. Εμείς αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση.

 

parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *