«Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα»

 

Ο Σύλλογος Δασκάλων και ΝηπιαγωγώνΕκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Ηλείας, διοργάνωσε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα της ΠΕΔ, εκδήλωση με θέμα: «Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα», αφιερωμένη στη μνήμη του συναδέλφου μας εν ζωή αναπληρωτή Φυσικής Αγωγής Επαμεινώνδα Θώμου, με σκοπό να αναδείξουμε τις πολύπλευρες κοινωνικές συνέπειες του φαινομένου των μόνιμων αναπληρωτών, να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη, αλλά και να εκφραστούν οι συνάδελφοι αναπληρωτές, οι οποίοι γενικά απέχουν και δηλώνουν απογοητευμένοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και πρακτικές.

Στην εκδήλωση είχε  προσκληθεί η συνάδελφος Ελένη Αργυροπούλου, αναπληρώτρια δασκάλα και συγγραφέας του βιβλίου «Η μαμά μου αναπληρώτρια δασκάλα» καθώς επίσης  και ο συνάδελφος Γιάννης Λιόλιος αναπληρωτής μουσικός και δημιουργός του τραγουδιού «Μόνιμος αναπληρωτής», ο οποίος με τη βοήθεια του συναδέλφου μουσικούΓιώργου Γκιντζίρη ανέλαβαν  τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Τέλος μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο  Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ.κ. Κικινής Θανάσης και Τρούλης Γιώργος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν σε μείωση παραγωγής του πλαστικού

Tweet“Η G7 αναγνωρίζει για πρώτη φορά ότι το επίπεδο της μόλυνσης από το πλαστικό είναι …

Μητέρα καταγγέλει νηπιαγωγό πως της κούρεψε το παιδί επειδή δεν της άρεσε το μαλλί του

TweetΈνα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη …

Μονιμοποιήθηκαν οι πρώτοι νεοδιόριστοι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους

TweetΟι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανακοινώνουν τις πρώτες μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων που έχουν ολοκληρώσει την αξιολόγησή τους. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *