Καθυστερούν επικίνδυνα οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας ‘’ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ’’ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη μεγάλη καθυστέρηση στην  πραγματοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ακόμη δεν έχει γίνει ο α΄ κύκλος των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ούτε οι αποσπάσεις σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας

Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση στις αποσπάσεις θα έχει σοβαρές συνέπειες  τόσο  στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων όσο  και  στον οικογενειακό προγραμματισμό των εκπαιδευτικών.

Το δ.σ. του συλλόγου δασκάλων νηπιαγωγών του νομού καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου  Παιδείας να δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες, για να εξεταστούν άμεσα οι αιτήσεις απόσπασης των εκπαιδευτικών, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, έτσι ώστε να ξεκινήσουν ομαλά τα σχολεία τον Σεπτέμβρη και να σταματήσει  η αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτικών.

 

http://paidis.com

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *