Κραυγή αγωνίας του Κ.Μητσοτάκη: Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος!

Κραυγή αγωνίας του Πρωθυπουργού, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής, ενημερώνει για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η χώρα το επόμενο διάστημα λόγω του κορωνοϊού,  διαβεβαιώνοντας τον Ελληνικό λαό ότι θα κάνει τα πάντα και θα τα καταφέρουμε!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του αναφέρει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος, υποστηρίζοντας ότι «ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων, θα έχουμε αύξηση των σοβαρών κρουσμάτων, άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, να το ξέρουμε αυτό», και επισημαίνει ότι «το σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον αριθμό στο ελάχιστο και να μην χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί».

Ο πρωθυπουργός ζητάει από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κάνοντας έκκληση ειδικά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας να κάθονται όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι, και να απομονώνονται διότι είναι οι πιο ευάλωτοι και αυτοί οι οποίοι ενδεχομένως να χρειαστούν νοσοκομειακή περίθαλψη».

Ο Κ.Μητσοτάκης αναγνωρίζει ότι και ο ίδιος λόγω των πολλών επαφών του είναι εκτεθειμένος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί γιατί δεν έχει κανένα σύμπτωμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αλλά έχω μια δουλειά να κάνω και πρέπει να την κάνω».

Ο Πρωθυπουργός τέλος, ζητά από τους πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στο Σύστημα Υγείας της χώρας, «παρότι είναι ταλαιπωρημένο και υποχρηματοδοτούμενο», διαπιστώνοντας επίσης, ότι το κράτος λειτούργησε καλύτερα απ΄ότι πολλοί περίμεναν.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για το Μεταναστευτικό και την τελευταία κρίση στον Έβρο διαβεβαιώνει ότι «τέρμα το μπάτε σκύλοι αλέστε στα σύνορα» και ότι η φύλαξη των συνόρων ειναι μια πολιτική που θα συνεχιστεί.

Ολόκληρη η συνέντευξη που έχει δοθεί στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα, δημοσιεύεται στο αυριανό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Κραυγή αγωνίας του Κ.Μητσοτάκη: Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος!

Διαβάστε επίσης...

Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας : Θεαματική η μείωση των καπνιστών στην Ελλάδα

Tweet Σημαντική μείωση των καπνιστών (καθημερινών και περιστασιακών) σε ποσοστό που κυμαίνεται από 21.9% μέχρι …

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ονοματίζει τις μεταλλάξεις με γράμματα του ελληνικού αλφάβητου

TweetB.1.617, B.1.1.7, B.1.351… Το να θυμάται κανείς τις επιστημονικές ονομασίες των παραλλαγών της Covid-19 αποδεικνύεται …

Εξετάζεται ο εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών – Δεν θα είναι υποχρεωτικός

TweetΟ εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών παραμένει ένα ανοιχτό θέμα για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *