ΑΔΕΔΥ : «Για τις αυθαιρεσίες και τις απειλές του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κατά τη διαδικασία τοποθέτησης αναπληρωτών»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την
υπ’ αριθμ. πρωτ. 188/11-9-19 απόφαση της ΕΛΜΕ Πειραιά, καταδικάζει τις πρωτοφανείς ενέργειες του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ο οποίος αρνείται στους συναδέλφους αναπληρωτές τη δυνατότητά τους να επιλέξουν σχολείο, βάση των πραγματικών κενών που υπάρχουν. Κρύβει τα πραγματικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία του Πειραιά και απαιτεί οι τοποθετήσεις να γίνονται, όπου εκείνος κρίνει! Πρόκειται για μια απόλυτα αδιαφανή διαδικασία που καταστρατηγεί κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος!

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Διευθυντής απείλησε τους συναδέλφους πως αν δεν λάβουν το έγγραφο τοποθέτησής τους, με βάση τις παραπάνω αδιαφανείς διαδικασίες τοποθέτησης, «θα προχωρήσει στην απόλυσή τους και στην πρόσληψη άλλων αναπληρωτών από τη Β φάση». Πρωτοφανής εργοδοτική τρομοκρατία και απειλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζητά την τήρηση της σωστής διαδικασίας τοποθετήσεων, τη διαφάνεια και υπερασπίζεται τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων, μονίμων και αναπληρωτών.

Δεν θα περάσει ο αυταρχισμός!

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Για τις αυθαιρεσίες και τις απειλές του Διευθυντή Ββάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Διαβάστε επίσης...

Στην Κομοτηνή γονείς κατήγγειλαν δάσκαλο για αναρτήσεις στο Facebook

Tweet Σύμφωνα με τους γονείς δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο Κομοτηνής μέσω του facebook ρωτά τους …

Τριανταφύλλου: Η αργία της 17ης Νοεμβρίου είναι περιττή

Tweet«Περιττή» χαρακτήρισε η Σώτη Τριανταφύλλου την αργία της 17ης Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε …

Όταν η Αυγή αναφερόταν στην διακεκριμένη επιστήμονα Ε.Αντωνιάδου

TweetΠολλά τα σχόλια σήμερα για την Ε.Αντωνιάδου.Εμείς βρήκαμε δημοσίευμα της Αυγής του 2017 που εκθείαζε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *