Παιδιά στράφηκαν δικαστικά εναντίον της μητέρας τους!

Παιδιά στράφηκαν δικαστικά εναντίον της μητέρας τους και κατάφεραν να της αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα. Πρωτοφανής ήταν η υπόθεση που αντιμετώπισαν οι δικαστές στο Ηράκλειο όταν μία από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες της πόλης κάθισε από τα τρία παιδιά της στο ειδώλιο με την κατηγορία ότι έβαλε την καριέρα πάνω από τη μητρότητα.

 

Η μητέρα, που μάλιστα δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας των παιδιών, απέκτησε τρία τέκνα με τον σύζυγό της, όμως όταν έμεινε χήρα άρχισαν τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα παιδιά της ενώπιον των δικαστών, η μητέρα τους έβαλε σε πρώτη μοίρα τη δουλειά της αδιαφορώντας για τον μητρικό της ρόλο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άγριοι καβγάδες, αρχικά με τα δύο μεγαλύτερα και στη συνέχεια με τη μικρότερη 15χρονη κόρη της. Τα προβλήματα διογκώθηκαν όταν η μικρή αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

 

Οι συγκρούσεις αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ώσπου ο ειδικός που παρακολουθούσε το ανήλικο παιδί προχώρησε σε καταγγελία που έφτασε μέχρι την πόρτα του εισαγγελέα, ο οποίος κινήθηκε εναντίον της μητέρας. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο και έπειτα από συζητήσεις και καταγγελίες που συγκλόνισαν ακόμα και τους δικαστές, χθες εκδόθηκε η απόφαση που αφαιρεί τη γονική μέριμνα της 15χρονης κόρης από τη μητέρα της. Ουσιαστικά δηλαδή της στερεί την ιδιότητα της μητέρας κρίνοντάς την ακατάλληλη να σταθεί δίπλα στο άρρωστο παιδί της. Το δικαστήριο αποφάσισε τη φροντίδα της μικρής να αναλάβει η μεγαλύτερη αδελφή της, την οποία κρίνει ικανότερη από τη βιολογική της μητέρα!

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για απόφαση που πρέπει να εκτελεστεί άμεσα και η οποία βάζει μοιραία ένα τέλος στη σχέση της μητέρας και των παιδιών της.

pelop.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *