Εκπαιδευτικοί: Στις 2 Σεπτεμβρίου όλοι στις θέσεις τους, αλλιώς ενημέρωση υπουργείου

Στις 2 Σεπτεμβρίου οφείλουν να δώσουν το «παρών» στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί που σημειώνονται με βαθμίδα τοποθέτησης «Α/θμια», οφείλουν με την έναρξη του σχολικού έτους 2019-2020, ήτοι 02-09-2019, να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία καταρχάς στις Διευθύνσεις Δ.Ε. της περιοχής απόσπασης.

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. των περιοχών απόσπασης θα πρέπει να φροντίσουν ώστε, την ίδια ημέρα, ήτοι 02-09-2019, να έχουν εκδώσει την Απόφαση διάθεσης των εν λόγω εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί που διατίθενται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με την Απόφασης «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2019-2020» και σημειώνονται με βαθμίδα τοποθέτησης «Α/θμια», θα πρέπει αυθημερόν, ήτοι 02-09-2019, να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία και στην αντίστοιχη Διεύθυνση Π.Ε. για την οποία αποσπώνται.

Τέλος, παρακαλούνται οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Π.Ε. να ενημερώσουν την υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική δ/νση dprb@minedu.gov.gr για τις περιπτώσεις των εκπαιδευτικών που δεν ανέλαβαν υπηρεσία έως και 03-09-2019 σημειώνοντας και το κώλυμα.

dikaiologitika.gr

Διαβάστε επίσης...

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν σε μείωση παραγωγής του πλαστικού

Tweet“Η G7 αναγνωρίζει για πρώτη φορά ότι το επίπεδο της μόλυνσης από το πλαστικό είναι …

Μητέρα καταγγέλει νηπιαγωγό πως της κούρεψε το παιδί επειδή δεν της άρεσε το μαλλί του

TweetΈνα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη …

Μονιμοποιήθηκαν οι πρώτοι νεοδιόριστοι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους

TweetΟι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανακοινώνουν τις πρώτες μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων που έχουν ολοκληρώσει την αξιολόγησή τους. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *