ΠΑΣΑΔ : Τo Υπουργείο Παιδείας καθυστερεί αδικαιολόγητα να εφαρμόσει το κοινοτικό δίκαιο και ελέγχεται αυτή τη στιγμή και κατόπιν ενεργειών της ΔΟΕ, από την Κομισιόν.

ΠΑΣΑΔ 23/07/2019 : Ενημέρωση για Ειδική, πίνακες, διορισμοί και προσλήψεις αναπληρωτών

Συνάδελφοι ενημερώνουμε πως τα στοιχεία του ΟΠΣΥΔ δεν έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής στο ΑΣΕΠ και ελέγχονται κάποια ζητήματα νομικής φύσης ώστε να μπορέσουν, άμεσα και με τη μεταφορά τους, να εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες στην Ειδική.
Αυτό τοποθετείται αόριστα από το “τέλος της εβδομάδας” έως στα “τέλη Ιουλίου”.

Σε όσους ανακάλυψαν τώρα, όσα εμείς με σοβαρότητα ΑΠ’ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ φωνάζαμε και γράφαμε και σ’ όσους μας επιτέθηκαν όταν στις 27 Μάρτη βγάλαμε την ανακοίνωση που ακολουθεί, έχουμε να πούμε πως εμείς ούτε ανήκαμε ούτε ανήκουμε σε κόμματα και παρατάξεις και ποτέ δεν επιδιώξαμε ούτε επιδιώκουμε να τους είμαστε αρεστοί, γι’ αυτό και δεν εθελοτυφλούμε. Δεν το κάναμε, δε θα το κάνουμε, να είστε σίγουροι.

Την αλήθεια στον συνάδελφο επιδιώκουμε να λέμε ασχέτως αν του αρέσει ή όχι και να παλεύουμε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, χωρίς διαχωρισμούς, αντίθετα μ’ αυτούς που για να υπάρξουν χρησιμοποίησαν αυτούς τους διαχωρισμούς και χρησιμοποιήθηκαν απ’ το Υπουργείο ακριβώς γι’ αυτό.
Γι αυτό εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!

Σενάρια για το τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη δεν υπάρχουν αφού υπάρχει ο 4589 που ορίζει το πώς και το γιατί και που πέρασε από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νομικό πρόβλημα στη χρήση των πινάκων 2018/19 του ΑΣΕΠ κι αυτό που αυτή τη στιγμή απασχολεί είναι αν θα μπορέσουν και πώς, οι νέοι απόφοιτοι, με κάποιον τρόπο να γίνουν η συνέχεια αυτών των πινάκων.

Σας ενημερώνουμε τέλος πως είμαστε σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο τόσο για τα άμεσα τρέχοντα ζητήματα όσο και για να διερευνήσουμε το πώς σκέφτεται να κινηθεί μελλοντικά για τον μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών που είναι ο στόχος μας. Τονίζουμε πως υπάρχει η σχετική γι αυτό κοινοτική οδηγία, την οποία το ελληνικό κράτος και ιδιαίτερα το Υπουργείο Παιδείας καθυστερεί αδικαιολόγητα να εφαρμόσει κι ελέγχεται

ΠΑΣΑΔ

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *