Για την κατάφωρη αδικία υψηλόβαθμων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 2008

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αποφάσισε και ανακοίνωσε τον διορισμό κάποιων επιτυχόντων του  που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν, βασιζόμενοι στην απόφαση του ΣΤΕ το 2015.
Η Η 527/2015 του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικούς τους διορισμούς του 40%,  του 24μηνου+ΑΣΕΠ και του 30μηνου.
Για να μην αυταπαταστε ότι το Υπουργείο «διόρθωσε»κάποια αδικία,ανατρέξτε στα ονόματα που δικαιώνονται και που δημοσιεύτηκαν στις 12/4,μέσα στους οποίους η πλειοψηφία δεν θα διοριζόταν ΑΝ το Υπουργείο είχε την πολιτική βούληση το 2015 που κρίθηκαν παρανομες όλες οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ,να καλέσει τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ με φθίνουσα σειρά μέχρι κάλυψης των παράνομων διορισμων που έγιναν εκτός ΑΣΕΠ.
Αν θεωρείται κράτος δικαίου ,να προσλαμβάνονται ατομα με 1000+ σειρά και όχι άτομα με σειρά που θα διορίζονταν ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ σύμφωνα με το παράνομο ποσοστό,συγχαρητήρια κύριε Υπουργέ για την «δίκαια»αποφασή σας και για την σιωπηρή παραδοχή σας ότι θα πρέπει να σερνομαστε στα δικαστήρια κατά της απόφασης σας και κατά συναδέλφων μας. 
Υψηλόβαθμοι επιτυχόντες του 2008

Διαβάστε επίσης...

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Σε κατάπτωση η παιδεία, σε παρακμή η Ελλάδα αλλά δεν θα πεθάνει»

TweetΜια γυναίκα δυναμική και πρωτοπόρα, μια προσωπικότητα σοφή και χαρισματική, ταυτόχρονα όμως ένας άνθρωπος σεμνός, …

Επιγραφική : Το μάθημα που θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικό

TweetΑρχαία Ελληνικά μνημεία και επιγραφές διαθέτουν κι άλλες χώρες.Περηφανεύονται για αυτές τις αρχαιότητες, τις εκθέτουν …

Κοινή πανεκπαιδευτική διακήρυξη ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ για την Απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου 2019

TweetΟι τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες (ΔΟΕ,ΟΛΜΕ,ΟΙΕΛΕ) δίνουν τα τελευταία χρόνια κοινό αγώνα για την προάσπιση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *