Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική

Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική διεμήνυσε για άλλη μια φορά μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Δευτέρα 11/2/2019 ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νότης Μαριάς επισήμανε: «Μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία κουρελού υπό τον Αλέξη Τσίπρα προχώρησε πριν λίγες μέρες στην κύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας. Μια Συμφωνία που βρίσκει αντίθετο τον Ελληνικό λαό που με τα μαζικά συλλαλητήριά του έστειλε το μήνυμα ότι ζητάει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό. Ταυτόχρονα με την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια αναγνωρίζονται ως περίκλειστο κράτος και αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην Ελληνική ΑΟΖ. Επιπλέον η ίδια κοινοβουλευτική πλειοψηφία κύρωσε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ εμπλέκοντας την Ελλάδα σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι γεωπολιτικών ανταγωνισμών μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας.»

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Παρότι όμως τα Σκόπια πήραν αυτό που ήθελαν εντούτοις συνεχίζουν να προκαλούν και διατηρούν ακόμη και τώρα στο νέο Σύνταγμά τους τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις τους κατά της Ελλάδας. Να γνωρίζουν όμως τα Σκόπια ότι ο Ελληνικός λαός είναι ενωμένος και αποφασισμένος και δεν πρόκειται να δεχθεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, γιατί η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.»

Επισυνάπτεται το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά:

Διαβάστε επίσης...

Έσχατη Θούλη: Η μυθολογία της αρχαιότητας, ο Χίτλερ και η NASA

TweetΣτο σημερινό, πρώτο τεύχος του ET Magazine για το 2019, θα καταπιαστούμε με την εντυπωσιακή …

Απίστευτο!Η φωτογραφία που τραβήχτηκε με 24,9 δισ. Megapixels!!!

TweetΚάνεις ζουμ και βλέπεις ακόμη και τις εκφράσεις των ανθρώπων  Οι Κινέζοι είναι πολύ μπροστά …

Όλα τα στοιχεία για τη γρίπη: Πόσο θα κρατήσει – Πόσοι αναμένεται να νοσήσουν

TweetΗ Ελλάδα μαζί με Ρουμανία, Βουλγαρία και Μάλτα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών …

Αφήστε μια απάντηση