Βρήκαν πάλι σφαίρα στο σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος

Περίπου δέκα μήνες μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, βρέθηκε και πάλι μία σφαίρα στο σχολείο του.

Ο πατέρας του 10χρονου μαθητή κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας πως η σφαίρα εντοπίστηκε στο προαύλιο του σχολείου από μαθητές, οι οποίοι την παρέδωσαν στους δασκάλους του και αυτοί στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο Star, έχουν περάσει δέκα μήνες μετά το τραγικό τέλος του παιδιού του και η έρευνα δεν έχει φτάσει ακόμη στον δράστη, που παραμένει ασύλληπτος.  

«Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;», κατήγγειλε ο πατέρας.

Η οικογένεια του 10χρονου έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση κατά του ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας μεγάλη αποζημίωση για παραλείψεις των κρατικών της οργάνων.

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως η αποζημίωση που ζητούν ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. «Θεωρούμε ότι η πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», είπε.

Διαβάστε επίσης...

Το Belem μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα και περνάει από την Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου (video)

TweetΜε το εντυπωσιακό τρικάταρτο ιστιοφόρο Belem, ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της, με προορισμό …

e-Καταναλωτής: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα

TweetΗ αναβαθμισμένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες του …

Τι είναι η “θεωρία των 9 λεπτών” που βοηθάει τις μητέρες να μην έχουν τύψεις στην καθημερινότητά τους

TweetΗ ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας και στο μεγάλωμα των παιδιών, σύμφωνα με τη θεωρία των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *