Μονιμοποίηση Αναπληρωτών : Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ προανήγγειλε στην Αμαλιάδα νομική πρωτοβουλία σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια

(Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΔΟΕ κ.Θ.Κικινής  με τον αντιπρόσωπο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου κ. Αθ.Κατσίμπελη, τον αιρετό ΠΥΣΠΕ Ηλείας κ.Α.Γεωργόπουλο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αμαλιάδας κ.Κ.Ντούμα)

Ερωτηθείς από τον Αντιπρόσωπο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου κ.Αθανάσιο Κατσίμπελη κατά την εκδήλωση του Συλλόγου της Αμαλιάδας στο Λαζαράκειο Μέγαρο χθες βράδυ ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Θανάσης Κικινής προανήγγειλε σημαντική νομική πρωτοβουλία του Δ.Σ της ΔΟΕ για τους αναπληρωτές. 

Η Νομική μας σύμβουλος κα.Τσίπρα ετοιμάζει προσφυγή σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.Το Δ.Σ της ΔΟΕ αναμένεται πριν τη Γ.Σ της ΔΟΕ τον Ιούνιο να προβεί σε ανακοινώσεις.

Την είδηση που μετέδωσε πρώτος ο κ.Κατσίμπελης μέσα από τα social media επιβεβαίωσε και  o πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων  κ.Βασίλης Φερφυρήςς ο οποίος επικοινώνησε και συζήτησε, σήμερα το πρωί, με τον πρόεδρο της ΔΟΕ για όσα  αφορούν την επικείμενη κατάθεση από την Ομοσπονδία προσφυγής, υπέρ της μονιμοποίησης των αναπληρωτών, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Στο πλαίσιο αυτό προσέφερε την απόλυτη στήριξη του Συλλόγου, με όποια και όσα μέσα αυτός διαθέτει, για αυτήν την ενέργεια.

Συμφωνήθηκε οι Αναπληρωτές Δάσκαλοι να περιμένουν τα επίσημα ανακοινωθέντα από την ΔΟΕ μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες.

Θα συνεχίσει άραγε και αυτή η κυβέρνηση να έχει όμηρους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ή θα εφαρμόσει το Κοινοτικό δίκαιο προχωρώντας σε μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών;

Διαβάστε σχετικά άρθρα :

 Η ομηρία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

 

Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!!!

 

ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ – Προσφυγή της Δ.Ο.Ε. στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Διαβάστε επίσης...

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν σε μείωση παραγωγής του πλαστικού

Tweet“Η G7 αναγνωρίζει για πρώτη φορά ότι το επίπεδο της μόλυνσης από το πλαστικό είναι …

Μητέρα καταγγέλει νηπιαγωγό πως της κούρεψε το παιδί επειδή δεν της άρεσε το μαλλί του

TweetΈνα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη …

Μονιμοποιήθηκαν οι πρώτοι νεοδιόριστοι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους

TweetΟι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανακοινώνουν τις πρώτες μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων που έχουν ολοκληρώσει την αξιολόγησή τους. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *