Συγκινητική προσέλευση πολιτών που δίνουν αίμα για τον 7χρονο που παρέσυρε μοτοσικλετιστής- Οι δάσκαλοι στο πλευρό του

Συγκινητική προσέλευση πολιτών και αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που δίνουν αίμα για τον 7χρονο που παρέσυρε μοτοσικλετιστής Συγκλονισμένοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν κατακλύσει το νοσοκομείο

Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθούν όλοι όσοι βρίσκονται από το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού την απίστευτη προσέλευση πολιτών αλλά και ενστόλων του Πολεμικού Ναυτικού. Όλοι, εθελοντές αιμοδότες θέλουν να προσφέρουν το αίμα τους για να σωθεί το μικρό αγόρι το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή μετά την παράσυρση και εγκατάλειψη εκείνου της δίδυμης αδερφής του και της μητέρας τους από τον ασυνείδητο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκλονισμένοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν κατακλύσει το νοσοκομείο από νωρίς το πρωί σε τέτοιο σημείο που η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Με την ανακοίνωση καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο σήμερα και αύριο, αλλά να ξαναπάνε από την 1η Αυγουστου, καθώς το 7χρονο αγοράκι αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να αποθεραπευθεί.

Ο 7χρονος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις. Με άλλα λόγια, το κορμάκι του έχει σμπαραλιαστεί.

Θα χρειαστούν πολλές επεμβάσεις και από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι από πάνω του όλοι οι γιατροί, όλων των ειδικοτήτων και προσπαθούν να τον σώσουν.

Η δίδυμη αδερφή του, είναι σε καλύτερη κατάσταση και σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός της ημέρας θα βγεί από την εντατική. Όμως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δίπλα του, εκτός από τον πατέρα του είναι και παιδοψυχολόγος, αφού η μικρή ρωτάει συνεχώς για τον αδερφό της και για την μητέρα της.

Η μητέρα των παιδιών είναι στην εντατική του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με τους γιατρούς, αντιμετωπίσθηκε το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον σπλήνα της και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελέγξιμη.

Από το νοσοκομείο δεν έχει φύγει ούτε λεπτό ο πατέρας των διδύμων αλλά και δάσκαλοι του 150ου δημοτικού σχολείου Αθηνών.

 

 

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/135462?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *