AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δεν έχουμε καμία κρίση στην Ελλάδα.Ιδού η απόδειξη.

ρεπορτάζ greekteachers.gr

Δεν έχουμε καμία κρίση στην Ελλάδα.

Το αποδεικνύει η φωτογραφία αυτή που δείχνει τους εκπροσώπους της Σουαζιλάνδης στον ΟΗΕ και τα στοιχεία που θα διαβάσετε παρακάτω για αυτή τη χώρα που έχουν προσδόκιμο ζωής οι πολίτες της τα 31,88 έτη!!!

Eμφανίστηκαν στον ΟΗΕ με την παραδοσιακή τους ενδυμασία!!Οι περισσότεροι εκπρόσωποι κρατών συνηθίζουν να πηγαίνουν με ενδυμασία Δυτικού τύπου στον ΟΗΕ και έκαναν μεγάλη εντύπωση.

Το Βασίλειο της Σουαζιλάνδης είναι ένα μικρό κρατίδιο της Νότιας Αφρικής, ανάμεσα στη Νότια Αφρική και τη Μοζαμβίκη. Έχει έκταση 17.363 τετρ. χλμ. και πληθυσμό 1.123.913 κατοίκους . Πρωτεύουσά της είναι η Μπαμπάνε. Η χώρα πήρε το όνομά της από τους Ζουάζι, μια φυλή Μπαντού.

Η Σουαζιλάνδη είναι ένα από τα φτωχότερα κράτη. Έχει το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής του κόσμου, 31,88 χρόνια (εκτ. 2009). Ειδικότερα, οι άνδρες ζουν 31,62 χρόνια και οι γυναίκες 32,15 χρόνια. Το ποσοστό λοίμωξης από τον ιό του AIDS είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο.

Ευρήματα μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία στη Σουαζιλάνδη από τις αρχές τις Λίθινης εποχής πριν από περίπου 200.000 χρόνια. Αντίστοιχα προϊστορικές τοιχογραφίες σε βράχους χρονολογούνται από πριν 25.000 χρόνια και μέχρι και τον 19ο αιώνα.

Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής ήταν οι κυνηγοί τροφοσυλλέκτες Κοϊσάν, οι οποίοι σταδιακά αντικαταστάθηκαν από τις φυλές Μπαντού λόγω μεταναστεύσεων από τις περιοχές των λιμνών βορειότερα.

Ο ανώτατος άρχοντας της χώρας, βασιλιάς Μσουάτι Γ΄, κυβερνά ως απόλυτος μονάρχης. Kατακρίνεται από την παγκόσμια κοινή γνώμη λόγω του προκλητικά πολυδάπανου τρόπου ζωής του σε μια τόσο φτωχή χώρα.

AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ

Στη Σουαζιλάνδη όσες φορούν μίνι φούστα θα συλλαμβάνονται

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επιβάλλεται στις γυναίκες που   φορούν μίνι φούστα, μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ ή «χαμηλοκάβαλα» παντελόνια, σύμφωνα με διαταγή της αστυνομίας στη Σουαζιλάνδη. Η αστυνομία  έχει θέσει σε ισχύ έναν αποικιακό νόμο του 1889, ο οποίος τιμωρεί το «ανήθικο» ντύσιμο κι είχε στην πράξη καταργηθεί.

«Το έργο του βιαστή γίνεται εύκολο, γιατί θα ήταν εύκολο να βγάλει τα ρούχα αυτά που φορούν οι γυναίκες», δήλωνε η Ουέντι Χλέτα, εκπρόσωπος της αστυνομίας.  «Έχω διαβάσει στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι άνδρες, αλλά ακόμα και οι άλλες γυναίκες, έχουν μία τάση να «γδύνουν τους ανθρώπους με τα μάτια». Αυτό διευκολύνεται όταν τα ρούχα είναι στενά ή αποκαλυπτικά», προσθέτει η εκπρόσωπος, καταλήγοντας πως «η απόφαση μας ελήφθη μετά από διαμαρτυρίες πολλών αντρών σχετικά με το αποκαλυπτικό ντύσιμο κάποιων γυναικών».

Μη λέμε όμως μεγάλα λόγια γιατί έτσι που πάμε μπορεί να φτάσουμε κι εμείς σε τέτοιο σημείο όπως αυτή η χώρα με τέτοιο προσδόκιμο ζωής!!Αυτό το έθνος επιβιώνει.Θα επιβιώσουμε κι εμείς άραγε;Όσο για τη μίνι φούστα αν την απαγορεύσουν στην Ελλάδα μπορεί να γίνει κι επανάσταση!!Το πιθανότερο βέβαια είναι να τη φορολογήσουν ή να την επιδοτήσουν!!

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΑΛΟΥΜ….

http://youtu.be/wkjr4DGZdYI

 

 

Πηγή φωτογραφίας https://www.facebook.com/laalpak/posts/10151554602652879

Διαβάστε επίσης...

Πάσχα στην Σύρο για την υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη

TweetΣτην Σύρο έκανε Ανάσταση η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα των …

Μητσοτάκης: Μαθήματα ΚΑΡΠΑ στα σχολεία από ηλικία 6 ετών

TweetΤην προοπτική εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών σε μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων συζήτησε ο πρωθυπουργός με …

Η πρώτη Ανάσταση στη Ζάκυνθο: Πραγματοποιήθηκε το θεαματικό έθιμο του «σεισμού» που συγκλονίζει κάθε Πάσχα (Βίντεο)

TweetΣτις πρώτες ώρες του Μ. Σαββάτου, ακριβώς λίγο μετά τις 06:45 το πρωί, στο νησί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Views