Συγκινητική στήριξη στα παιδιά του ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα»

Δείτε εδώ το βίντεο.

Στην ογκολογική μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Ελπίδα», βρέθηκε η σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή, για πρώτη φορά ως υποστηρίκτρια του έργου της Ελπίδας και ο αγγελιοφόρος της «Ελπίδας» Σάκης Ρουβάς. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε για τη συμβολή και την υποστήριξή τους.

Η σχεδιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε αφιερώσει την συλλογή της «Marianna G Exclusive Swimwear 2013»  στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η κυρία Μαριάννα Γουλανδρή δήλωσε: «Δεν βρίσκω τα λόγια να εκφράσω το πόσο συγκινημένη αισθάνομαι που βρίσκομαι εδώ σήμερα, στο νοσοκομείο όπου εκατοντάδες παιδιά έχουν θεραπευτεί από τον καρκίνο. Από όταν ήμουν μικρή και συνόδευα την γιαγιά μου στις επισκέψεις στο «Ελπίδα» και στον ξενώνα είχα εντυπωσιαστεί και συγκινηθεί από το σημαντικό έργο της για τα παιδιά. Η επιρροή της οικογένειας μου και ειδικά της γιαγιάς μου, ήταν καθοριστική για την ανθρωπιστική κατεύθυνση των δικών μου ανησυχιών και απόψεων. Ως ενήλικη τώρα, θέλω να αφιερώσω το χρόνο και τη δουλειά μου στα παιδιά που το χρειάζονται. Τέτοιο έργο όπως αυτό της «Ελπίδα», είναι πραγματικά ευλογημένο και αποτελεί προνόμιο για μένα να έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού». 

Τη Μαριάννα Γουλανδρή  και τον αγγελιοφόρο της «Ελπίδα» , Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε θερμά η πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Η επιθυμία σας να βρεθείτε κοντά στα παιδιά, να τα γνωρίσετε και να τα στηρίξετε προσωπικά εκφράζει τη βαθειά σας ευαισθησία και την πολύτιμη συμπαράσταση σας απέναντι τους, απέναντι σε παιδιά που αγωνίζονται να νικήσουν τον καρκίνο και να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» είπε.

Η κυρία  Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» τους απένειμε ειδική τιμητική πλακέτα, ως αναγνώριση της συμβολής τους και της υποστήριξής τους , στο έργο του συλλόγου.

Η κυρία Μαριάννα Γουλανδρή τόνισε πως : «Η αποφασιστικότητα και το ευγενές όραμα της γιαγιάς μου ήταν το μεγαλύτερο παράδειγμα για μένα και αισθάνομαι τιμή και χαρά να λαμβάνω αυτό το βραβείο από τα χέρια της σήμερα. Ως πρόεδρος της «Ελπίδας» είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το εξαιρετικό αυτό έργο και θα ήθελα να την διαβεβαιώσω και να διαβεβαιώσω και όλους σας ότι θα υποστηρίξω την «Ελπίδα» στα μελλοντικά σχέδια τα οποία είμαι βέβαιη ότι θα φέρουν ακόμα περισσότερες ελπίδες στις Ελληνικές οικογένειες».

Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος της «Ελπίδας»  είπε: «Κυρία Βαρδινογιάννη ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά, δεν θα σταματώ ποτέ να το λέω, που μας δείξατε το δρόμο από τον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε αισθήματα τα οποία δεν θα μπορούσαμε να γνωρίσουμε ίσως χωρίς αυτό το έργο το οποίο επιτελείτε σε αυτόν εδώ τον τόπο. Μας δείξατε τον δρόμο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και μας δείξατε τον δρόμο προσφοράς προς τους εαυτούς μας».

Η Μαριάννα Γουλανδρή, που δεν σταμάτησε να συνομιλεί και να παίζει με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο,  τοποθέτησε ένα αστέρι στον ουρανό των αστεριών που θα της θυμίζει πάντα πως στην αρχή της καριέρας της αφιέρωσε το έργο της, στα παιδιά με καρκίνο.

Πηγή: Δελτίο Star

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *