Λύθηκε το πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας

Άμεση λύση στην προσωρινή μετεγκατάσταση του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας σε οικόπεδο του δήμου δόθηκε από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις «Κτιριακές Υποδομές», καθώς δρομολογήθηκε ήδη ο σχετικός διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 822.580, 64 € (συν 197.419,36€ΦΠΑ) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου (ως τις 3μ.μ.). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 (11:00 μ.μ.), ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κ. Χαρωνίτη, τον γενικό Δ/ντή της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Κυριαζόπουλο, και την ομάδα του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, επίσης τον μηχανικό της υπηρεσίας μας, Κ. Παντής, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, κα Κρεσταινίτη, που βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκος.

Πηγή : proini.news

 

Διαβάστε επίσης...

Φοιτητής έλυσε πρόβλημα φυσικής 2.000 ετών την ώρα που έτρωγε πρωινό – Το φαινόμενο του «σφάλματος σφαιρικής εκτροπής» είχε πρωτοανακαλύψει ο Διοκλής στην αρχαία Ελλάδα.

Tweet Το φαινόμενο του «σφάλματος σφαιρικής εκτροπής» είχε πρωτοανακαλύψει ο Διοκλής στην αρχαία Ελλάδα. Σπουδαίοι …

Λειτουργία Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2019-2020 και καθορισμός σχολικών μονάδων τοποθέτησης Κοινωνικών Λειτουργών κλάδου ΠΕ30.

Tweet Η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη υπογράφει το ΦΕΚ αρ.φύλου 3246 που περιλαμβάνει τις …

Πρόγραμμα και Εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2019.

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται συγκεντρωτικά όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *