Πτήση Λονδίνο – Σαν Φρανσίσκο σε… 3,5 λεπτά! Ένα υπέροχο timelapse βίντεο που κατέγραψε πιλότος

Ο Dave Wallsworth είναι πιλότος των Βρετανικών Αερογραμμών και αποφάσισε σε μία 11ωρη πτήση από το Λονδίνο προς το Σαν Φρανσίσκο να βιντεοσκοπήσει όλη την από αέρος διαδρομή και να την παρουσιάσει σε ένα εντυπωσιακό timelapse βίντεο! Ο Dave δημιούργησε ένα συναρπαστικό… ταξίδι από ψηλά -«διάρκειας» 3,20 λεπτών- με τον απέραντο ουρανό, τα πυκνά σύννεφα και την καταγάλανη θάλασσα να είναι τα κυρίαρχα πλάνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Λονδίνο έχει συνολικά έξι αεροδρόμια τα οποία υποδέχονται διεθνείς πτήσεις. Για την πτήση από το Λονδίνο προς το Σαν Φρανσίσκο το αεροδρόμιο που προσφέρεται για απευθείας πτήσεις είναι το Χίθροου. Την ίδια στιγμή, το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο έχει κυριολεκτικά… τα πάντα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα αεροδρόμια των ΗΠΑ, ενώ πρόκειται για μία πόλη που συνηθίζει να πρωτοπορεί: Το Σαν Φρανσίσκο έγινε η πρώτη αμερικανική πόλη που απαγόρευσε την πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων!

newsit.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *