Οι ελέφαντες κι οι δάσκαλοι

Εμείς ακόμα δεν έχουμε δει τον Κικινή και τον Πετράκη πάνω σε ελέφαντα αλλά τίποτα μην αποκλείουμε σε αυτή τη ζωή.Πάντως στην Κύπρο προκλήθηκαν αντιδράσεις για τη βόλτα με ελέφαντες του Προέδρου και του Γ.Γ της ΠΟΕΔ.

Σύμφωνα με το philenews.com ο  Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ (δηλαδή της Ομοσπονδίας Δασκάλων της Κύπρου), Φίλιος Φυλακτού και Χάρης Χαραλάμπους, βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη όπου συμμετείχαν σε συνέδριο. Στο πλαίσιο της απόδρασής τους ανέβασαν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από τη βόλτα τους με ελέφαντες στην περιοχή, κάτι που συνηθίζεται από πολλούς τουρίστες.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου του κυπριακού «Κόμματος για τα Ζώα», Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος σε ανάρτησή του σημείωσε:

«Τώρα τι να πούμε σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που έχουν σχέση με την εκπαίδευση και τα σχολεία μας; Ας ψάξουν να δουν τι γίνεται με τους ελέφαντες και την «εκπαίδευση» για να κάθονται άνετα πάνω στους ελέφαντες. Μήπως τελικά πρέπει να γίνεται το αντίθετο για να καταλάβουμε επιτέλους τι εστί ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΩΑ, ΦΥΣΗ;;». Από πλευράς του ο κ. Χαραλάμπους απολογήθηκε καθώς δεν γνώριζαν πως τα ζώα κακοποιούνται για να εκπαιδευτούν, αλλά έστρεψε τα πυρά προς τον κ. Κυριάκου λέγοντας πως «δεν σημαίνει ότι εσείς είσαστε πιο φιλόζωοι από εμάς και δικαιούστε να μας προσβάλλετε με τέτοιου είδους αισχρές ανακοινώσεις, που προφανώς αποσκοπούν στο να αποκτήσετε δημοσιότητα σε βάρος μας».

Διαβάστε επίσης...

Φοιτητής έλυσε πρόβλημα φυσικής 2.000 ετών την ώρα που έτρωγε πρωινό – Το φαινόμενο του «σφάλματος σφαιρικής εκτροπής» είχε πρωτοανακαλύψει ο Διοκλής στην αρχαία Ελλάδα.

Tweet Το φαινόμενο του «σφάλματος σφαιρικής εκτροπής» είχε πρωτοανακαλύψει ο Διοκλής στην αρχαία Ελλάδα. Σπουδαίοι …

Λειτουργία Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2019-2020 και καθορισμός σχολικών μονάδων τοποθέτησης Κοινωνικών Λειτουργών κλάδου ΠΕ30.

Tweet Η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη υπογράφει το ΦΕΚ αρ.φύλου 3246 που περιλαμβάνει τις …

Πρόγραμμα και Εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2019.

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται συγκεντρωτικά όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *