Χατζησωκράτης: Ποιοι 4.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν ως το τέλος του έτους

Στις τέσσερις δεξαμενές από τις αποίες θα απολυθούν οι 4.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2013 αναφέρθηκε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο κ. Χατζησωκράτης τόνισε πως «οι 4.000, θα απολυθούν έως το τέλος του 2013 και θα είναι από τέσσερις δεξαμενές. Η πρώτη από όσους είναι πειθαρχικά διωκόμενοι, η δεύτερη από τις καταργήσεις μιας σειράς οργανισμών, που δεν ήταν και τόσο χρήσιμοι, τόσα χρόνια, η τρίτη από τον χώρο των συγχωνεύσεων, που θα γίνουν και άρα από εκεί θα υπάρχει ένα πεδίο υπαλλήλων, οι οποίοι θα περισσεύουν. Αυτοί είτε θα μπορέσουν να διοχετευτούν σε άλλους χώρους, είτε να τους δοθεί η δυνατότητα να προσυνταξιοδοτηθούν. Το ίδιο θα γίνει και από την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης».

Τόνισε ακόμη πως «με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν μέσα από τα οργανογράμματα και μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης, θα μπορέσουμε να δούμε και ποιοι θα πάνε στις θέσεις, που έπρεπε να πάνε. Κι έτσι, ο αριθμός των 4.000 θα μπορέσει να προσεγγιστεί σε κάθε περίπτωση».

presscopy.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *