Ναύπακτος: Έκλεψαν τον σύγχρονο Χάτσικο – Άφησαν σημείωμα αυτοί που τον πήραν (Βίντεο)

Ο σκύλος στη Ναύπακτο, που έκλεψε τις καρδιές του κόσμου όταν σαν σύγχρονος Χάτσικο, καθόταν στο εικόνισμα του αφεντικού του που σκοτώθηκε, έχει χαθεί, αφού άγνωστοι τον άρπαξαν.

Ο σκύλος συγκίνησε το πανελλήνιο όταν διαπιστώθηκε ότι περνούσε όλη τη μέρα δίπλα στο εικόνισμα του αφεντικού του, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Μόλις έγινε γνωστή η ιστορία του, πολύς κόσμος πήγαινε στο σημείο για να του δώσει φαγητό και να τον φροντίσει. Δυστυχώς όμως, άγνωστοι τον άρπαξαν και τον πήραν μαζί τους…

Αφησαν σημείωμα για τον σκύλο

Τα άτομα που πήραν τον σκύλο από το σημείο, άφησαν απλά ένα σημείωμα, χωρίς να πουν καν ποιοι είναι ή να αφήσουν ένα στοιχείο επικοινωνίας. Ακούμπησαν το σημείωμα στο σπιτάκι του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γεια σας, το σκυλάκι το πήραμε μαζί μας. Περάσαμε με το αμάξι και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε. Μην ανησυχείτε, θα τον φροντίσουμε πολύ καλά. Θα επικοινωνήσουμε με την εφημερίδα που έγραψε την ιστορία του, με νέα για τον σκυλάκο».

Ο κόσμος στην Ναύπακτο έχει στενοχωρηθεί με την εξέλιξη και έκαναν έκκληση να επιστρέψουν τον σκύλο και να τον αφήσουν εκεί που είχε επιλέξει να ζήσει. Αυτό επεσήμανε και μία γυναίκα που φρόντιζε τον σκύλο, στο ραδιόφωνο του nafpaktianews.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *