Αχαϊα: Καταδικάστηκε δάσκαλος για παρενόχληση μαθητών του!

Σε φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 45χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος είχε καταγγελθεί από γονείς μαθητών για παρενόχληση των παιδιών τους.

Η δίκη του έγινε προ ημερών στο Δικαστήριο Αιγίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο της πόλης, αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος».

Η παρενόχληση δεν εμπεριείχε σωματική επαφή γι’αυτό και ο δάσκαλος έπεσε στα «μαλακά». Το θέμα είχε αποκαλυφθεί στην κοινωνία του Αιγίου και είχε αναστατώσει την πόλη.

Ο εκπαιδευτικός από την πλευρά του δήλωσε την αθώος και είπε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταμαρτυρούν. Είπε δηλαδή πως όλα όσα του καταλογίζουν ήταν στο πλαίσιο αθώων συζητήσεων και παιχνιδιών με τα παιδιά. Μάλιστα ο εκπαιδευτικός σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα κληθεί να περάσει από το Πειθαρχικό του Συλλόγου του.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης...

Η άνοδος της θερμοκρασίας στην Ανταρκτική συρρίκνωσε την τρύπα του όζοντος

TweetΗ τρύπα του όζοντος είχε το 2019 τη μικρότερη έκτασή της από τότε που οι …

ΔΟΕ : Συμπαράσταση στην εκπαιδευτικό που στοχοποιήθηκε από το σύλλογο γονέων Βαθέος Σάμου. Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας

TweetΣυμπαράσταση στην εκπαιδευτικό που στοχοποιήθηκε από το σύλλογο γονέων Βαθέος Σάμου. Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης …

Αυγερινοπούλου σε Κεραμέως για ίδρυση «Ομπρέλας» Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στην Αρχαία Ολυμπία

TweetΣπουδαία πρόταση για την ανάπτυξη του Ν. Ηλείας και της Αρχαίας Ολυμπίας, έθεσε υπόψιν της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *