Νέα έκκληση για τη βοήθεια – Ενώνουμε τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την συνάδελφο αναπληρώτρια

ΠΑΣΑΔ 07/5/19

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την συνάδελφο αναπληρώτρια

Συνάδελφοι στις 15/4/19 απευθυνόμενοι σε όλους σας ζητήσαμε τη βοήθειά σας για να μπορέσει η Ειρήνη, συνάδελφος μας, να νοσηλευτεί στο εξωτερικό για τους λόγους που περιγράφονται πιο κάτω.

Η ανταπόκρισή σας (σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας) ήταν συγκινητική κι αυτό μας έδωσε ελπίδες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί συγκεντρώθηκε, από το λίγο των πολλών, ένα σημαντικό μέρος του ποσού που είναι αναγκαίο.

Στις 17 Μαΐου η συνάδελφος θα πρέπει να ταξιδέψει για νοσηλεία σε κέντρο αναφοράς της νόσου της στο Rheumazentrum Ruhrgebiet στη Χερν της Γερμανίας.

Τώρα μπορούμε να βοηθήσουμε, όσοι δεν το κάναμε ακόμη, αναπληρωτές και μόνιμοι.

ΠΑΣΑΔ 15/4/19

Ο αγώνας της Ειρήνης μακρύς, επίπονος και γνωστός σε όλους μας εδώ και καιρό, τον ζούμε μαζί της προσπαθώντας να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.

Οι μακροχρόνιοι αγώνες όμως έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους, όπως αυτή που τώρα η συνάδελφος μας καλείται ν’ αντιμετωπίσει λόγω της μη απόκρισής της στη θεραπεία που της χορηγείται. Μόνη λύση η μετάβαση σε κέντρο αναφοράς της νόσου της στο Rheumazentrum Ruhrgebiet στο Χερν της Γερμανίας.

Τα έξοδα όμως (7000€ μετρητά μόνο η 15νθημερη νοσηλεία στην κλινική!) είναι φυσικά αδύνατο από τον μισθό της αναπληρώτριας να εξασφαλιστούν.

Ο πόνος δεν θα πρέπει να έχει σύντροφο την απόγνωση και την απελπισία και κάθε νέος άνθρωπος όπως η συνάδελφος, θα πρέπει να αισθάνεται πως οι πρώτοι που θα ενδιαφερθούν, θα κατανοήσουν, θα συνδράμουν, θα βοηθήσουν ουσιαστικά, είμαστε εμείς, οι συνάδελφοί της αναπληρωτές και μόνιμοι.

Όλοι μας λοιπόν καλούμαστε συνεισφέροντας ένα ποσό στον
Αριθμό Λογαριασμού:
781/753563-57
και IBAN: GR3301107810000078175356357
Εθνική Τράπεζα (γράφοντας ως αιτία κατάθεσης «οικονομική ενίσχυση»)να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στις 17 Μαΐου και η νοσηλεία της στο κέντρο και να γίνουμε συνοδοιπόροι της Ειρήνης στον δρόμο για την ίαση, για μια καθημερινότητα δίχως πόνο.

ΠΑΣΑΔ

Διαβάστε επίσης...

Τι είπε η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη στις προγραμματικές δηλώσεις @sofiazacharaki

Tweet

Τι είπε η Νίκη Κεραμέως στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης @nkerameus

TweetΚυρίες και κύριοι Βουλευτές, Με αίσθημα μεγάλης τιμής και ευθύνης βρίσκομαι σήμερα εδώ για να …

Οι βασικοί στόχοι των «σιδηρών κυριών» για την Παιδεία

TweetΕυάγγελος Γιακουμής , CNN Greece Τόσο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως όσο και η υφυπουργός, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *