Ηλίας Ανδριόπουλος: Η Μακεδονία Προδόθηκε… Δεν θα επουλωθεί εύκολα αυτή η η πληγή και ας την ψηφίσουν, όσα ανδρείκελα επιστρατεύσουν οι Ξένοι. Γεια σας και ΟΡΘΙΟΙ

Ο Ελληνικός λαός έκανε σήμερα την ύστατη προσπάθεια, υπήρξα παρών στο Σύνταγμα, να εμποδίσει αυτή την δρομολογημένη προδοσία.
Στο μέγα αυτό συλλαλητήριο, παίχτηκε το προτελευταίο επεισόδιο, ενός προαναγγελθέντος θανάτου της Μακεδονίας. Το τελευταίο θα παιχτεί στη Βουλή, όπου οι «σπουδαίοι» αυτοί αντιπρόσωποι του έθνους και του λαού, θα ψηφίσουν την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια. Μην αμφιβάλλετε, θα το επικυρώσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!! Ο Θεός να την κάνει Δημοκρατία. ΄Εχουμε ορφανέψει. Αναλογίζομαι με λύπη, ότι σχεδόν σε όλους τους καιρούς της ιστορίας μας, πορευτήκαμε με την μεγαλοσύνη των πατριωτών, παράλληλα με τον ξεπεσμό και την ντροπή των προδοτών.
Σήμερα ζήσαμε ένα αίσχος. Οι παρακρατικοί και τα ΜΑΤ διέλυσαν, ποδοπάτησαν, ράντισαν με χημικά μία ευγενική ειρηνική – διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων , που ήρθαν συν γυναιξί και τέκνοις καταθέτοντας την ανιδιοτέλειά τους και την ψυχή τους, μήπως και εμποδίσουν μία κατάπτυστη ελεεινή, προδοτική συμφωνία. Δεν θα επουλωθεί εύκολα αυτή η η πληγή και ας την ψηφίσουν, όσα ανδρείκελα επιστρατεύσουν οι Ξένοι.
Τέλος θα ήθελα να σφίξω το χέρι, στον τελευταίο μεγάλο Έλληνα, στον αγαπητό μου Μίκη Θεοδωράκη. Κάθε φορά που μιλά, γεμίζει η ψυχή μας υπερηφάνεια και Ελλάδα. Μας ανοίγει μια άλλη θύρα και από εκεί αντικρίζουμε το πρόσωπό μας το αληθινό, το γνήσιο. ΄Οχι του Τσίπρα και του Γιωργάκη. Αντικρίζουμε θυσίες, το αίμα και τους αγώνες τόσων γενεών για ελευθερία. Αντικρίζουμε την ρίζα μας και τις μεγάλες μορφές του ελληνισμού, τον Σολωμό, τον Κάλβο, τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Παλαμά, τον Σικελιανό, τον Παύλο Μελά, τον Ελύτη, τον Σεφέρη, τον Γκάτσο, τον Ρίτσο , τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τόσα διαλεχτά τέκνα του μαρτυρικού μας τόπου.
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΤΕ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.facebook.com/e.andriopoulos/

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *