Μ.Τζουφη:Ειδικός πίνακας με κοινωνικά κριτήρια

Για έναν ειδικό πίνακα που θα αφορά τα κοινωνικά κριτήρια έκανε λόγο σε συνέντευξη της η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων μιλώντας για το νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.
Η κα Τζούφη αναφέρθηκε και στην προϋπηρεσία όπου το πλαφόν είναι στους 120 μήνες, σημειώνοντας ότι επειδή έχουμε 10 χρόνια αδιοριστίας στο Δημόσιο, θα μοριοδοτηθεί η προϋπηρεσία μέχρι τους 120 μήνες. Όπως δήλωσε η Υφυπουργός λόγω της κατάργησης του γραπτού διαγωνισμού θα λαμβάνονται υπόψη και τα ακαδημαϊκά προσόντα ώστε να ανοίγει ένα παράθυρο και για νέους εκπαιδευτικούς που έχουν μικρή ή και καθόλου προϋπηρεσία.
Το σύστημα βέβαια θα αξιοποιεί και την εκπαιδευτική εμπειρία των αναπληρωτών ώστε να απορροφήσει μέρος όσων στήριξαν τα σχολεία.

Διαβάστε επίσης...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και συνταγματική αλλαγή

TweetΤου Αθανάσιου Κατσίμπελη* «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές»…  Τη φράση αυτή …

Η ΔΟΕ καταγγέλει προκλητικές κυβερνητικές παρανομίες στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας

TweetΓια τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας Το Δ.Σ . της Δ.Ο.Ε , …

Εκχώρησαν ακόμα και σχολεία στο υπερταμείο

Tweet ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                          Μαυρομιχάλη 14                                                (3ο ΓΕΛ-1ος όροφος) Τηλ. : 2104124810                                         Φαξ  : 2103000423 e–mail : elmepeir@yahoo.gr               …

Αφήστε μια απάντηση