Καλαμάτα : Με ανώνυμες επιστολές στοχοποιούν άξιους εκπαιδευτικούς επειδή πήγαν να πουν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη

Οι ανώνυμες καταγγελίες γονέων έχουν καταντήσει πληγή για τα σχολεία μας.Κάθε αξιέπαινη πρωτοβουλία του σχολείου ακόμα και αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται στο επίκεντρο ανυπόστατης και συκοφαντικής κριτικής η οποία τις περισσότερες φορές γίνεται ανώνυμα και διακινείται μέσω του διαδικτύου στοχοποιώντας εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία : «Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έψαλαν χθες στον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον διευθυντή του σχολείου τους Σπύρο Καμαρινόπουλο και από δασκάλους τους.

Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε τους μαθητές για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και κάθε πρόοδο στα μαθήματά τους».

Προσωπικά συγχαίρω τους άξιους εκπαιδευτικούς που  πήγαν να πουν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας με τους μαθητές τους ενδεδυμένους όπως ταίριαζε στην περίσταση.

Τέτοιοι άξιοι εκπαιδευτικοί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τις ανώνυμες καταγγελίες που αναφέρουν γονείς που θέλουν τα παιδιά μας βουτηγμένα στην παρακμή της εποχής μας.

Με τιμή

Αθανάσιος Κατσίμπελης

Πρόεδρος της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων

Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου.

 

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ πως κατηγορούνται άδικα άξιοι εκπαιδευτικοί επειδή πήγαν να πουν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη

 

Διαβάστε επίσης...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και συνταγματική αλλαγή

TweetΤου Αθανάσιου Κατσίμπελη* «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές»…  Τη φράση αυτή …

Η ΔΟΕ καταγγέλει προκλητικές κυβερνητικές παρανομίες στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας

TweetΓια τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας Το Δ.Σ . της Δ.Ο.Ε , …

Εκχώρησαν ακόμα και σχολεία στο υπερταμείο

Tweet ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                          Μαυρομιχάλη 14                                                (3ο ΓΕΛ-1ος όροφος) Τηλ. : 2104124810                                         Φαξ  : 2103000423 e–mail : elmepeir@yahoo.gr               …

Αφήστε μια απάντηση