ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΠΕΜΠΤΗ 20/12 ΣΤΙΣ 13:00

 

Συνάδελφοι, 

Οι περιβόητες εξαγγελίες της κυβέρνησης και τα λεγόμενα «κριτήρια» είναι στην πραγματικότητα προαναγγελία απολύσεων για πολλούς από εμάς και ανακύκλωσης της ανεργίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα, το Υπουργείο παίζει το παιχνίδι των ελεγχόμενων διαρροών προκειμένου να μετρήσει αντιδράσεις, να ενισχύσει το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ μας. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στα προεκλογικά παιχνίδια τους! 

Εχθρός μας δεν είναι κανένας συνάδελφος αναπληρωτής που μπορεί να «ευνοηθεί» από τις εξαγγελίες. Εχθρός μας είναι η σημερινή κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες που τόσα χρόνια μας κρατούν σε καθεστώς ομηρίας και παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη μας! Στην ουσία κανένας δε θα είναι ευνοημένος, αφού με τις διαρκείς περικοπές σε προσωπικό, στόχος της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει το μισθολογικό κόστος. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ενωμένοι με το σωματείο μας, να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλος για την μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Δε θα ανεχθούμε καμία απόλυση, θα μας βρουν μπροστά τους. 

Απέναντι στην κοροϊδία για διορισμούς σε βάθος τριετίας και κριτήρια απαντάμε:

  • Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων- αναπληρωτών συναδέλφων! Κανένας απολυμένος!
  • Τουλάχιστον 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και τουλάχιστον 3.000 μόνιμοι διορισμοί Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού, για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων!

Απαιτούμε από τον Υπουργό Παιδείας να συναντήσει τα εκπαιδευτικά συνδικάτα στο Υπουργείο Παιδείας και όχι να κρύβεται σε κλειστές συναντήσεις στη Βουλή μακριά από τους εργαζόμενους! 

Διαβάστε επίσης...

Αύξηση 9,8% των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας το 2018

TweetΑυξημένος κατά 9,8% ήταν πέρυσι ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, ενώ στους …

Οι πλαστικές μπάλες στους παιδότοπους κρύβουν κινδύνους για τα παιδιά

TweetΜια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Infection Control διαπίστωσε ότι οι πλαστικές μπάλες που υπάρχουν τόσο …

Τομ Χόμπσον: Αφήστε τα παιδιά να κανουν λάθη για να πετύχουν

TweetΤης Αναστασίας Τσιβγούλη «Αφήστε τα παιδιά να παίξουν, να λερωθούν, να χτυπήσουν, να κάνουν λάθη. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *