«Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα»

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Ηλείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα», αφιερωμένη στη μνήμη του συναδέλφου μας εν ζωή αναπληρωτή Φυσικής Αγωγής Επαμεινώνδα Θώμου, με σκοπό να αναδείξουμε τις πολύπλευρες κοινωνικές συνέπειες του φαινομένου των μόνιμων αναπληρωτών, να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη, αλλά και να εκφραστούν οι συνάδελφοι αναπληρωτές, οι οποίοι γενικά απέχουν και δηλώνουν απογοητευμένοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και πρακτικές.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα ΠΕΔ (έναντι ΔΟΥ – άνωθεν Comfuzio) και ώρα 19:30, έχει προσκληθεί η συνάδελφος Ελένη Αργυροπούλου, αναπληρώτρια δασκάλα και συγγραφέας του βιβλίου «Η μαμά μου αναπληρώτρια δασκάλα». Μαζί μας θα είναι και ο συνάδελφος Γιάννης Λιόλιος αναπληρωτής μουσικός και δημιουργός του τραγουδιού «Μόνιμος αναπληρωτής», ο οποίος με τη βοήθεια του συναδέλφου μουσικού Γιώργου Γκιντζίρη θα αναλάβουν την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Εμείς στο Δ.Σ δεν επιθυμούμε μόνο την παρουσία σας. Επιδιώκουμε την ουσιαστική συμμετοχή όλων σας και ιδιαίτερα των αναπληρωτών μας. Ζητάμε να μας δηλώσετε αν μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε εθελοντικά στην εκδήλωση ή να κάνετε τη δική σας παρέμβαση. Ευελπιστούμε στην εκδήλωση αυτή να εκφραστούν οι αναπληρωτές μας.

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας

Αθανάσιος Κατσίμπελης                       Μελπομένη Παπουτσή

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *