«Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα»

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Ηλείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μόνιμοι Αναπληρωτές, ένα κοινωνικό πρόβλημα», αφιερωμένη στη μνήμη του συναδέλφου μας εν ζωή αναπληρωτή Φυσικής Αγωγής Επαμεινώνδα Θώμου, με σκοπό να αναδείξουμε τις πολύπλευρες κοινωνικές συνέπειες του φαινομένου των μόνιμων αναπληρωτών, να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη, αλλά και να εκφραστούν οι συνάδελφοι αναπληρωτές, οι οποίοι γενικά απέχουν και δηλώνουν απογοητευμένοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και πρακτικές.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα ΠΕΔ (έναντι ΔΟΥ – άνωθεν Comfuzio) και ώρα 19:30, έχει προσκληθεί η συνάδελφος Ελένη Αργυροπούλου, αναπληρώτρια δασκάλα και συγγραφέας του βιβλίου «Η μαμά μου αναπληρώτρια δασκάλα». Μαζί μας θα είναι και ο συνάδελφος Γιάννης Λιόλιος αναπληρωτής μουσικός και δημιουργός του τραγουδιού «Μόνιμος αναπληρωτής», ο οποίος με τη βοήθεια του συναδέλφου μουσικού Γιώργου Γκιντζίρη θα αναλάβουν την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Εμείς στο Δ.Σ δεν επιθυμούμε μόνο την παρουσία σας. Επιδιώκουμε την ουσιαστική συμμετοχή όλων σας και ιδιαίτερα των αναπληρωτών μας. Ζητάμε να μας δηλώσετε αν μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε εθελοντικά στην εκδήλωση ή να κάνετε τη δική σας παρέμβαση. Ευελπιστούμε στην εκδήλωση αυτή να εκφραστούν οι αναπληρωτές μας.

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας

Αθανάσιος Κατσίμπελης                       Μελπομένη Παπουτσή

 

 

 

Διαβάστε επίσης...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και συνταγματική αλλαγή

TweetΤου Αθανάσιου Κατσίμπελη* «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές»…  Τη φράση αυτή …

Η ΔΟΕ καταγγέλει προκλητικές κυβερνητικές παρανομίες στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας

TweetΓια τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας Το Δ.Σ . της Δ.Ο.Ε , …

Εκχώρησαν ακόμα και σχολεία στο υπερταμείο

Tweet ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                          Μαυρομιχάλη 14                                                (3ο ΓΕΛ-1ος όροφος) Τηλ. : 2104124810                                         Φαξ  : 2103000423 e–mail : elmepeir@yahoo.gr               …

Αφήστε μια απάντηση