Ανοικτή συζήτηση: Σπατάλη φαγητού και τρόποι μείωσής της

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο «Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ»

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ (www.boroume.gr) που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο «Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Ευγενίου Βουλγάρεως και Χαρβούρη 2, Μετς.

Την συζήτηση θα συντονίσουν ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και η Αλεξία Μοάτσου ιδρυτικά στελέχη του δικτύου ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η συμμετοχή μου σε ανθρωπιστική αποστολή στο Αφγανιστάν το 2003 μου έμαθε πως ελάχιστες δραστηριότητες δίνουν τόσο νόημα στη ζωή μας όσο η εθελοντική προσφορά προς το συνάνθρωπό μας. Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μου προσφέρει τη δυνατότητα και την ευχαρίστηση να συμμετάσχω στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, ένα από τα πιο δυσάρεστα φαινόμενα της κοινωνίας μας. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Η δηιμιουργικότητα και η κοινωνική προσφορά, για μένα, είναι τρόπος ζωής και μέσα από το ΜΠΟΡΟΥΜΕ γεμίζω καθμερινά με ενέργεια και αγάπη; Αλεξία Μοάτσου.

Την συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά σχολικής ηλικίας.

 

news247

Διαβάστε επίσης...

Στην Κομοτηνή γονείς κατήγγειλαν δάσκαλο για αναρτήσεις στο Facebook

Tweet Σύμφωνα με τους γονείς δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο Κομοτηνής μέσω του facebook ρωτά τους …

Τριανταφύλλου: Η αργία της 17ης Νοεμβρίου είναι περιττή

Tweet«Περιττή» χαρακτήρισε η Σώτη Τριανταφύλλου την αργία της 17ης Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε …

Όταν η Αυγή αναφερόταν στην διακεκριμένη επιστήμονα Ε.Αντωνιάδου

TweetΠολλά τα σχόλια σήμερα για την Ε.Αντωνιάδου.Εμείς βρήκαμε δημοσίευμα της Αυγής του 2017 που εκθείαζε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *