Δικαίωση για την αποζημίωση των υπερωριών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν για το θέμα αλλά κυρίως στον δυναμικό Πρόεδρο του Συλλόγου Σάμου κ.Γιάννη Αρχοντούλη.

Το έγγραφο που στάλθηκε από την προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης εκπαιδευτικού προσωπικού Μαρία Δόκου, στην Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου και αφορά την αποζημίωση των υπερωριών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Υπήρξαν αλλεπάλληλα ερωτήματα (με πρώτο αυτό της 27ης Δεκεμβρίου 2017) από την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου αλλά καταληκτική ήταν η συνάντηση των μελών του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου με την Δ/ντρια Εκπ/σης Σάμου , όπου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του συλλόγου Αρχοντούλη Ιωάννη  με την προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης εκπαιδευτικού προσωπικού κας Μαρίας Δόκου.

Σε εκείνο το τηλεφώνημα η κα Δόκου δεσμεύτηκε να απαντήσει στην Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου και ουσιαστικά να δώσει την εντολή να πληρωθούν οι υπερωρίες των εκπαιδευτικών από τον τακτικό προυπολογισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να τελειώσει αυτό το σοβαρό θέμα (Δ/ντρια Εκπ/σης Σάμου, Νίκο Κατσιγιάννη γραμματέα του συλλόγου στη Σάμο, Λάμπρο Σιδερά, ΠΑΣΑΔ, ΠΣΑΕΠ,μέλη του συλλόγου στην Αιτωλοακαρνανία  που πλήρωσε πρώτη κλπ )το οποίο αφορά δεδουλευμένες υπερωρίες συναδέλφων μας στα ολιγοθέσια σχολεία.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *