ΚΕΡΔΙΣΤΕ : 5 προσκλήσεις για εκπαιδευτικούς με τις οικογένειές τους στο πάρκο δεινοσαύρων Θεσσαλονίκης

Το www.greekteachers.gr προσφέρει 5 δωρεάν προσκλήσεις για εκπαιδευτικούς με τις οικογένειές τους στο πάρκο δεινοσαύρων Θεσσαλονίκης.

Σε μια έκταση 10 στρεμμάτων με βοτανικό κήπο δημιουργήθηκε το Περιβαλλοντικό Προϊστορικό Πάρκο. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση με Δεινόσαυρους και Θηλαστικά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δημιουργήθηκαν  αυτοί οι χώροι με ομοιώματα και πραγματικά απολιθώματα χιλιάδων χρόνων όπου εισάγουμε στο κοινό περιβαλλοντικά – εκπαιδευτικά θέματα και το ευαισθητοποιούμε απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά η γη μας λόγω των κλιματικών αλλαγών. Ο επισκέπτης παίρνει πληροφορίες για την ιστορία της γης και τα ζώα που εμφανιστήκαν σε αυτήν διαφορετικές περιόδους από την απαρχή της έως σήμερα.

Όλο το πρόγραμμα έχει υλοποιηθεί με την επιστημονική επίβλεψη της παλαιοντολόγου & καθηγήτριας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου κας Ευαγγελίας Τσουκαλά και του διεθνούς βεληνεκούς ειδικού στα προβοσκιδωτά Dick Mol, επιστημονικός συνεργάτης στο μουσείο του Rotterdam στην Ολλανδία. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και την ξενάγηση πραγματοποιούν Παλαιοντολόγοι.

Δείτε το πάρκο εδώ.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για να κερδίσετε τις προκλήσεις στο info@greekteachers.gr

Τα ονόματα των 5 τυχερών :

Γιώργος Κοτρώτσιος
Αθηνά Σούλτη
Βιβή Κωστούλη
Ελένη Zώπου
Eλένη Τσιτσούλα

Ολοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν έκπτωση 10% πέραν της εκπτώσεως που γίνεται σε εκπαιδευτικούς για επίσκεψη με την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *