Συμπληρώνουμε όλοι την έρευνα : Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην προσπάθειά της να βελτιώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αγαπώ τον Αθλητισμό – KidsAthletics» που διεξάγεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Παναθηναϊκό Στάδιο, διενεργεί μια μικρή έρευνα-αξιολόγηση, που απευθύνεται, πρωτίστως, στα περισσότερα από 2.200 δημοτικά Σχολεία απ’ όλη τη χώρα και τους εκπαιδευτικούς, που το έχουν παρακολουθήσει από το 2010 ως την περασμένη σχολική χρονιά (2016-2017).

Ως γνωστόν δεν έχει καταστεί δυνατόν να συνεχιστεί εφέτος το πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, γιατί δεν έχει εκδοθεί, για  λόγους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου.

Την έρευνα, μπορείτε να την δείτε αναρτημένη στους ιστοτόπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής hoc.gr και του Παναθηναϊκού Σταδίου www.panathenaicstadium.gr και θα σταλεί και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

Θέλουμε, να ακούσουμε την γνώμη σας για να μπορέσει να λειτουργήσει το Πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος όλων των μαθητών/τριων της χώρα μας!

Παρακαλούμε όλα τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που έχουν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο ακολουθώντας το σύνδεσμο αυτό.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *