Μια διαδραστική ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!

Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους

Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε έναν προϊστορικό κόσμο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν…

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4+ και θα διεξάγεται στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ από 12 Νοεμβρίου. Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, για τους φίλους του δεινόσαυρου Rex, της παρέας του και όχι μόνο.

Πάνω από 300 παραστάσεις στην Αγγλία και άλλες τόσες σε Ολλανδία και Τουρκία, ενώ στην Ισπανία η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» έσπασε τα ρεκόρ.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Το σενάριο της παράστασης είναι γραμμένο από τη Roxana Esteve, σε μετάφραση της Μαριλένας Πονηράκη και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βασσάλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Νάταλι Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός κ.α. Μουσική: Λάκης Παπαπδόπουλος

Η παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» ξεκινάει 12 Νοεμβρίου 2017 και θα παίζεται κάθε Κυριακή πρωί 11.30 στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ (Ιουλιανού 42, Αθήνα) και κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις σε σχολεία.

 

Κάντε κράτηση εδώ

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *