ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς-Συμμετέχουμε στην πανελλαδική συγκέντρωση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στις 31.8.2017

Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – Συμμετέχουμε στην πανελλαδική συγκέντρωση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στις 31/8.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πιστή στην εφαρμογή του συνόλου των μνημονιακών –  νεοφιλελεύθερων πολιτικών, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς με αποτέλεσμα πρώτες κατοικίες να υφαρπάζονται από τις τράπεζες ακόμη και για ευτελείς οφειλές.

Βασικός στόχος Κυβέρνησης, κομμάτων και δανειστών είναι  η υλοποίηση των εξοντωτικών μέτρων για την πλειοψηφία  του λαού και η παροχή της δυνατότητας σε τραπεζίτες και funds  να λεηλατήσουν ό,τι έχει απομείνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση με τη στήριξη των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων, εισάγει νέα «ήθη κι έθιμα»,  όπως  το σύστημα  ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που έχει ήδη θεσμοθετηθεί και προγραμματίζεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει καλέσει τα Νομαρχιακά Τμήματα, τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία σε έμπρακτη στήριξη της αντίστασης και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία της  χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συλλογικοτήτων και των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα για την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και καλεί στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, στις 14:00, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *