Το «Τσίρκο του Ήλιου» στο πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων

Μια μεγάλη καρδιά γεμάτη αγάπη…  Αυτό που χρειάζονται τα παιδιά που δοκιμάζονται. Αυτό που χρειάζονται τα παιδιά της «Ελπίδας» προσέφεραν σήμερα οι συντελεστές της μοναδικής παράστασης ΑLEGRIA,  οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων,  «Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Ελπίδα», δίνοντας μια παράσταση ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και η θεραπεία τους δεν τους είχε επιτρέψει να παρακολουθήσουν την βραδιά της «Ελπίδας».

Η πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα», κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της, βλέποντας τη χαρά στα μάτια των παιδιών και τον ενθουσιασμό τους, που κατάφεραν να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του φημισμένου Cirque du Soleil

Είχε προηγηθεί η παράσταση της «Ελπίδας», στις 5 Σεπτεμβρίου, της οποίας τα έσοδα δόθηκαν για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Εκεί είχαν βρεθεί  παιδιά από το Ογκολογικό Νοσοκομείο, από τον Ξενώνα Ελπίδα, καθώς και παιδιά από  ιδρύματα της Αττικής και τις ενορίες της Μητροπόλεως Νικαίας, που είχε προσκαλέσει η κυρία Βαρδινογιάννη.

Στον «ουρανό» της Ελπίδας, στον τοίχο των αστεριών, οι συντελεστές του Cirque du soleil, τοποθέτησαν το δικό τους αστέρι και η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε από καρδιάς, για την ευαισθησία και την παρουσία τους στο πλευρό των παιδιών.

«Από το Cirque du Soleil με όλη μας την αγάπη, τον σεβασμό και την στοργή μας. Είμαστε πολύ πολύ ευτυχισμένοι που τοποθετούμε αυτό το αστέρι στον τοίχο», είπε ο υπεύθυνος του τσίρκου.

«Σας ευχαριστώ ξανά από τα βάθη της καρδιάς μου. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι κάνατε για την «Ελπίδα» και τα παιδιά μας», είπε η κα Μ. Βαρδινογιάννη.

Οι ζογκλέρ, οι πριγκίπισσες, οι παράξενοι άνθρωποι, οι κλόουν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σημερινή τους παράσταση στο Ογκολογικό Νοσοκομείο και όπως είπαν,  πήραν την καλύτερη ανταμοιβή: την χαρά στα πρόσωπα των παιδιών που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν το εντυπωσιακό θέαμα!

Οι παραστάσεις της ΑLEGRIA θα συνεχιστούν στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

STAR.GR

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *