Ενημέρωση αιρετών : Το χρονοδιάγραμμα για τις υπ.μεταβολές και τις προσλήψεις

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας, αλλά και με βάση την εγκύκλιο που απέστειλε ο Γ.Γ στις Δνσεις Εκπαίδευσης το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών και των προσλήψεων αναπληρωτών των εκπκών διαμορφώνεται ως εξής:

1. Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου συνεδριάζουν το ΚΥΣΠΕ και το ΚΥΣΔΕ για τη β’φάση των αποσπάσεων. Με δεδομένο ότι τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ, με εγκύκλιο του Γ.Γ., καλούνται να συνεδριάσουν την επομένη, 30-8-16, φαίνεται πως βούληση της ηγεσίας του υπουργείου είναι να δοθούν ελάχιστες αποσπάσεις στη β’ φάση ή μόνο οι κατά προτεραιότητα.

2. Στις 30 Αυγούστου συνεδριάζουν τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ, προκειμένου να τοποθετήσουν τους εκπκούς στις σχολικές μονάδες.

3. Στις 31 Αυγούστου οι Δνσεις εκπαίδευσης αποστέλλουν τα κενά και τα πλεονάσματα στις περιφερειακές Δνσεις και στις 1-9-2016 γίνονται κοινές συνεδριάσεις των ΠΥΣΠΕ ΠΥΣΔΕ για τη συμπλήρωση του ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων ΠΕ και ΔΕ.

4. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών οι περιφερειακοί Δντές θα αποστείλουν στο υπουργείο παιδείας τα τελικά κενά, όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών.

5. Η α’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών προγραμματίζεται να γίνει στις 6 ή το αργότερο στις 7 του Σεπτέμβρη προκειμένου να παρουσιαστούν οι προσληφθέντες στις Δνσεις και να τοποθετηθούν μέχρι 9 Σεπτεμβρίου σε σχολεία.
Η α’ φάση θα αφορά και γενική και ειδική αγωγή και θα ξεπερνά κατά πληροφορίες, τις 10.000 προσλήψεις( ΠΕ και ΔΕ).

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *