Νεκρά δύο ανήλικα παιδιά από το Ιράκ σε λιμνοδεξαμενή άρδευσης στην Πιερία

Νεκρά εντοπίσθηκαν σε δεξαμενή στην Πέτρα Ολύμπου Πιερίας, κοντά σε δομή φιλοξενίας, δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 14 και 12 ετών από το Ιράκ.

Τα δύο αγοράκια, μαζί με μία ομάδα παιδιών, παραβίασαν την περίφραξη της δεξαμενής που χρησιμοποιείται για την άρδευση των κτημάτων και απέχει 1 χιλιόμετρο από τον καταυλισμό, προκειμένου να κολυμπήσουν, με αποτέλεσμα να πνιγούν.

Λίγη ώρα αργότερα τα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά από ιδιώτη δύτη και οι σοροί τους ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

 

Εκ παραδρομής δημοσιεύτηκε στη σελίδα μας φωτογραφία με δεξαμενή η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη δεξαμενή στην οποία έγινε το ατύχημα.

Ζητάμε συγγνώμη για το λάθος μας αυτό καθώς δεν είχαμε άδεια να αναδημοσιεύσουμε τη φωτογραφία της Εταιρείας Askomet Αφοί Ασκοξυλάκη Α.Ε. κι επιπλέον το  λυπηρό συμβάν δεν έλαβε χώρα στη συγκεκριμένη δεξαμενή  αλλά σε λιμνοδεξαμενή η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη δεξαμενή που είχαμε δημοσιεύσει.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *