Κινητοποίηση των αναπληρωτών Δασκάλων για μονιμοποίηση

View Image Details]” class=”lightbox-processed” style=”font-style: inherit; font-size: 13px; font-family: inherit; vertical-align: baseline; color: #000000; text-decoration: underline;”>001.jpg

Μια πραγματικά δυναμική κινητοποίηση αναπτύσσετε μέσω του Facebook από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που ζητούν…τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούνται. Αφορμή στάθηκε η δημιουργία μιας ομάδας στο fb και κινητήριοςδύναμη η ”αγανάκτηση” τους από τον εμπαιγμό του Υπουργείου Παιδείας (πρώην Εθνικής) Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.
βρείτε μας στο facebook
Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Διεκδικούμε δικαστικά τους 737 διορισμούς δασκάλων που είναι σε εκκρεμότητα”

Το 2008 με απόφαση του ΥΠ. Παιδείας προκηρύχτηκαν 3534 θέσεις Π.Ε. 70 (2120 μέσω ΑΣΕΠ 60% και 1414 θέσεις μέσω του ενιαίου πίνακα 40%). Οι θέσεις αυτές έπρεπε να καλυφθούν μέχρι τις 31/12/2010. Παρόλα αυτά η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου, με παράνομα τεχνάσματα, έχει απορροφήσει μόλις τους 2797 αφήνοντας ακάλυπτες 737 θέσεις, παρ’ ότι τα κενά στα σχολεία κάθε χρόνο αυξάνονται, και μάλιστα έχει στα σχέδια του νέο διαγωνισμό ΑΣΕΠ ενώ υπάρχουν ακόμα διορισμοί σε εκκρεμότητα.

Απέναντι σε αυτή την ανεύθυνη και παράνομη δράση του υπουργείου εμείς αντιδρούμε με δικαστικές κινητοποιήσεις. Σταματάμε να ζητιανεύουμε αυτό που δικαιούμαστε και πλέον απαιτούμε και διεκδικούμε να καλυφθούν άμεσα οι εναπομείνασες θέσεις…Αγώνας μέχρι τέλους- αγώνας μέχρι τη δικαίωση.
βρείτε μας στο facebook
Τρόποι επικοινωνίας:
http://www.facebook.com/groups/194290180636712/
dionisistra@hotmail.com

 

http://myxanthi.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *