Αυτή είναι η 70χρονη Ειρήνη που ζει μόνη της στην Κίναρο – ΦΩΤΟ

Η Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, της νησίδας όπου συνετρίβη το μοιραίο ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με δύο αξιωματικούς νεκρούς και έναν ακόμα αγνοούμενο.

Η 70χρονη συνταξιούχος, ζει μόνη της στο νησί αυτό το διάστημα ενώ την επισκέπτεται ο γιος της (ΦΩΤΟ) μαζί με το εγγονάκι της, όσο πιο συχνά μπορεί.

Στην καθημερινότητά της, ασχολείται με τα ζώα που διατηρεί στο νησί, ενώ συντηρεί και ένα μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην Κίναρο.

Η κ. Κατσοτούρχη αντίκρυσε από τους πρώτους, μαζί με τους διασώστες, τις σορούς των δύο αξωματικών που βρέθηκαν στο σημείο και είναι συντετριμένη συναισθηματικά, όπως εύκολα διακρίνει κανείς από τον τόνο της φωνής της, από τη μαρτυρία που κατέθεσε στον αέρα του Realfm 97,8.

Βουρκωμένη η μοναδική κάτοικος της Κινάρου: Εγώ βρήκα τα συντρίμμια

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, Ειρήνης Κατσοτούρχη, η οποία μίλησε στον Real Fm 97,8 και μεταδόθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κ. Κατσοτούρχη συγκινημένη μίλησε στον δημοσιογράφο Μαρίνο Αλειφέρη αναφέροντας ότι η ίδια βρήκε στα νοτιοδυτικά του νησιού απανθρακωμένο το πτώμα ενός χειριστή και τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου.

Ακούστε το ηχητικό:

 

enikos.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *