Συντονιστικό νηπιαγωγών – Συνάντηση στις 22/10

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

 

 www.nipiagogoi.gr

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

                Με αφορμή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που διακινήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα Νηπιαγωγεία  και που θέτει  πολλά ερωτήματα για τους απώτερους σκοπούς της:

  • Διαπιστώνουμε ότι ελάχιστα αιτήματα γονέων για πρόωρη αποχώρηση νηπίων, τα οποία θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν –όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, στο επίπεδο των σχολικών μονάδων και Δ/νσεων Εκπ/σης, χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα αποδόμησης του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου
  • Η πιθανή εκ νέου  αύξηση του ωραρίου μας και  η  μη νομοθέτησή του επί  σειρά  ετών, από τις έως τώρα Κυβερνήσεις (με δεδομένο ότι εργαζόμαστε με όριο τα 25 παιδιά , χωρίς διάλειμμα, χωρίς τραπεζοκόμο, χωρίς αναπλήρωση στην περίπτωση άδειας) εγείρει υποψίες διάλυσης  των εργασιακών μας σχέσεων και χρησιμοποιησής μας ως αρχικής εφαρμογής για μελλοντική αύξηση του ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών, κλείσιμο σχολείων, κατάργησεις οργανικών θέσεων και απολύσεων.

 Σας  καλούμε σε συνάντηση τη Δευτέρα 22/10/2012 στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα)  και ώρα 7 το απόγευμα, για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας.

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *