Η απάντηση του Υπ. Παιδείας για τη μη συγκρότηση των Συμβουλίων Επιλογής Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών Εκπαίδευσης στην Π.Ε.

Δημήτρης Μπράτης
Η απάντηση του Υπ. Παιδείας για τη μη συγκρότηση των Συμβουλίων Επιλογής Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών Εκπαίδευσης στην Π.Ε. 
 
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
                                                                           
 
Με έκπληξη διάβασα, στο υπ. αριθμ. Φ353.1/6/31068/Δ1/6-3-2013 έγγραφο, την απάντηση που μου έστειλε η αρμόδια Δ/νση προσωπικού του Υπ. Παιδείας, σχετικά με τη μη λειτουργία των Συμβουλίων Επιλογής Δ/ντών Εκπαίδευσης και Σχολικών Συμβούλων. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η θητεία των μελών έληξε στις 31/12/2012, ενώ είναι γνωστό ότι το Συμβούλιο Δ/ντών Εκπαίδευσης δε λειτουργεί από το Δεκέμβρη του 2011 (15 μήνες τώρα) και των Σχολικών Συμβούλων από το Νοέμβρη του 2012, λόγω συνταξιοδότησης των Προέδρων τους.  
Αν αυτή είναι η απάντηση του Υπ. Παιδείας, ότι δηλαδή εδώ και 15 μήνες «τα εν λόγω συμβούλια είναι σε… διαδικασία συγκρότησης» και 8 μεγάλες περιοχές της χώρας δεν έχουν Δ/ντές Εκπαίδευσης, επιλεγμένους από το αρμόδιο Συμβούλιο, τότε αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το Υπουργείο Παιδείας τα εκπαιδευτικά θέματα.
Συνημμένα σας κοινοποιώ την απάντηση του Υπ. Παιδείας και το ερώτημα που είχα υποβάλει.
 
hellasedu.gr

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *