Το ευχαριστήριο της δασκάλας που επανεκλέχθηκε στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

“Ευχαριστώ που με εκλέξατε ξανά στο ΠΑΣΟΚ”

 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ, που στα 26 μου χρόνια με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν έμπρακτα με την…

ψήφο τους, επανεκλέγοντάς με για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στη Κεντρική Επιτροπή του κινήματος. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με αξιολόγησαν θετικά, πιστεύοντας στη νεα γενιά μας.

 
Συμμετείχα, σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία του κινήματος εκφράζοντας την φωνή των νέων και δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το κίνημα μας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια, παλεύοντας για την κοινωνία, το Νομό Πρέβεζας, την Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και ολόκληρη τη χώρα μας.
 
Η επόμενη μέρα όχι μόνο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά κυρίως για την Ελλάδα,έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους και τη νέα γενιά από όποια γωνιά της χώρας και αν προέρχεται και από όποια “υγιής” κοινωνική ομάδα κι αν συμμετέχει.
 
Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι δεν μπορεί η νέα γενιά συνεχώς να απολογείται για το παρελθόν, για τα λάθη και τις παραλείψεις άλλων.
 
Εμείς οι νέοι συμμετέχουμε ενεργά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθώντας να αλλάξουμε το κίνημα μας και να το φέρουμε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως τον βασικό πρωταγωνιστή όπως του αρμόζει, κοντά και δίπλα στην ελληνική κοινωνία που το έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη!
Με εκτίμηση
Αγνή Σμπόνια
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ
 

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *