Τρίκαλα: Διαγωνισμός ανακύκλωσης για μαθητές

Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές, διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Δήμος Τρικκαίωνσε συνεργασία με τον φορέα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, βραβεύοντας τις ομάδες μαθητών που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες.

Μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να διαγωνισθούν μέχρι τις 19 Απριλίου, επιστρέφοντας στην ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Δήμο Τρικκαίων.

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, κάθε φορά που θα επιστρέφεται μία συσκευασία, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του διαγωνισμού, ενώ τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια θα κερδίσουν δώρα – έπαθλα, όπως ποδήλατα και συσκευές MP4 και MP3 music player.

Στις 22 Απριλίου θα γίνει η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα έχουν πρωτεύσει, ενώ σε όλους του μαθητές θα σταλεί ειδικό ενημερωτικό υλικό καθώς και οι όροι του διαγωνισμού.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Διαβάστε επίσης...

Καταργείται η Αργία των Τριών Ιεραρχών και για τα Φροντιστήρια με ΥΑ

TweetΥπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024  απόφαση …

1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας

Tweet Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή …

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT»

TweetΈγκριση αιτήματος για υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «THE CROCUS PROJECT» Σχετ.: 1. οι υπό στοιχεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *