Τρίκαλα: Διαγωνισμός ανακύκλωσης για μαθητές

Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές, διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Δήμος Τρικκαίωνσε συνεργασία με τον φορέα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, βραβεύοντας τις ομάδες μαθητών που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες.

Μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να διαγωνισθούν μέχρι τις 19 Απριλίου, επιστρέφοντας στην ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Δήμο Τρικκαίων.

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, κάθε φορά που θα επιστρέφεται μία συσκευασία, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του διαγωνισμού, ενώ τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια θα κερδίσουν δώρα – έπαθλα, όπως ποδήλατα και συσκευές MP4 και MP3 music player.

Στις 22 Απριλίου θα γίνει η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα έχουν πρωτεύσει, ενώ σε όλους του μαθητές θα σταλεί ειδικό ενημερωτικό υλικό καθώς και οι όροι του διαγωνισμού.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Διαβάστε επίσης...

Έγκριση Αδειών Εισόδου Εκπροσώπων αναγνωρισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών και Φορέων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2023-2024

TweetΗ απόφαση έγκρισης αδειών ΕΔΩ 

Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 27/9 το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

TweetΤην υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από …

Υπενθύμιση Προκήρυξης εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου 2023

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα για την καταχώριση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *