Θρανία στο νερό

Θρανία στο νερό

Πλημμύρισαν για άλλη μια φορά σήμερα οι κοινόχρηστοι χώροι και οι αίθουσες του 23ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην οδό Πανεπιστημίου 67, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμη πιο τραγική καθώς οι τρύπες πολλαπλασιάστηκαν και τα νερά άρχισαν να καλύπτουν τις εισόδους και τις σκάλες, απ΄όπου περνάνε τα παιδιά με κίνδυνο για τη ζωή τους.

Τα οξυμένα προβλήματα στέγης δεν αποτελούν σημερινό πρόβλημα. Από το 2008 περίπου πέντε  χρόνια, οι αίθουσες του β΄ορόφου του σχολείου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, με τους μαθητές να κάνουν μάθημα ενώ η σχολική στέγη, μπάζει από παντού.

Οι αίθουσες είναι όχι μόνο ακατάλληλες, αλλά και επικίνδυνες, καθώς το νερό που στάζει κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων περνά και μέσα από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

“Έπειτα από τη δημοσιοποίηση του παραπάνω θέματος στις 29/10/2012 ο αντιδήμαρχος παιδείας δεσμεύτηκε ότι έπειτα από 10 ημέρες θα εγκατασταθεί εργολάβος στο σχολειο. Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο δεν έγινε και σήμερα είμαστε θεατές της ίδιας τραγικής κατάστασης” αναφέρει στο μέλος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

 

 

 

 

 

Πηγή:thebest.gr-enikos.gr

Διαβάστε επίσης...

Ενωτικό το νέο ΔΣ της ΔΟΕ – Νέος Πρόεδρος ο Σπύρος Μαρίνης

TweetΠραγματοποιήθηκαν στις 29/6/2024 αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, …

Ονομαστικές καταστάσεις όσων δεν συνέπραξαν με την Αξιολόγηση ζητά ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ

Tweet Μετά από εντολή του Υπουργού Παιδείας το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τα Στελέχη Εκπαίδευσης …

Το Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού στο πρόγραμμα Erasmus+ «Climate is the future»

Tweet Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *