Δεν υπάρχουν θέσεις…ούτε για τσοπάνηδες!!!

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για μια θέση…τσοπάνη!

 

Η είδηση πέρασε στα ψιλά αλλά θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα παντού όταν στις 7 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στη Λάρισα.Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε ότι η αγγελία που θα έβαζε στην εφημερίδα ζητώντας…τσοπάνη θα είχε τέτοια ανταπόκριση…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 120 άτομα πήραν τηλέφωνοτον κτηνοτρόφο από το Ομορφοχώρι της Λάρισας μέσα σε διάστημα δύο ημερών και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη θέση ενώ για να καταλήξει στον «εκλεκτό» χρειάστηκε να περάσει από…συνέντευξη τους πέντε επικρατέστερους!

Μοναδική προϋπόθεση που είχε ουσιαστικά τεθεί ήταν η εμπειρία, με τον κτηνοτρόφο να αποκαλύπτει ότι μεταξύ των υποψήφιων ήταν από επαγγελματίες του είδους μέχρι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης, χρόνια άνεργοι και απελπισμένοι οικογενειάρχες από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.

Εν τέλει, η πολυπόθητη θέση καλύφθηκε από έναν τσοπάνη με προϋπηρεσία και κατόπιν έγκρισης από τον βασικό βοσκό που έχει στο μαντρί.

Το είδαμε εδώ.

Διαβάστε επίσης...

Έγκριση Αδειών Εισόδου Εκπροσώπων αναγνωρισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών και Φορέων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2023-2024

TweetΗ απόφαση έγκρισης αδειών ΕΔΩ 

Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 27/9 το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

TweetΤην υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από …

Υπενθύμιση Προκήρυξης εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου 2023

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα για την καταχώριση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *