Χωρίς δάσκαλο εδώ και έναν μήνα

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 121ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών καλεί το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη ενός εκπαιδευτικού προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση δασκάλου στη Γ’ τάξη του 121ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

 

Συγκεκριμένα, στη σχετική επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας, αναφέρουν:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι μαθητές της Γ’ τάξης Δημοτικού είναι χωρίς εκπαιδευτικό εδώ και ένα μήνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τον ρυθμό της εκπαίδευσης τους και να συσσωρεύουν καθημερινά πολλά γνωστικά κενά.

Η διεύθυνση του σχολείου ασχολείται με το θέμα αυτό από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα προσπαθώντας, όσο επιτρέπει το πρόγραμμα του σχολείου, να καλύψει κάποιες διδακτικές ώρες. Η προσωρινή αυτή αντιμετώπιση δεν επιλύει το πρόβλημα, το οποίο εκτός των άλλων δημιουργεί στους μαθητές μια ψυχολογία παραίτησης και απαξίωσης της σχολικής εκπαίδευσης.

Γονείς και μαθητές δεν διεκδικούμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, να έχουμε Δασκάλο/α για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Γ’ Δημοτικού.

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αθηνών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπ. Παιδείας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της άμεσης πρόσληψης εκπαιδευτικού για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας».

cleverclass.gr

Διαβάστε επίσης...

Έγκριση Αδειών Εισόδου Εκπροσώπων αναγνωρισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών και Φορέων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2023-2024

TweetΗ απόφαση έγκρισης αδειών ΕΔΩ 

Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 27/9 το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

TweetΤην υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από …

Υπενθύμιση Προκήρυξης εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου 2023

TweetΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα για την καταχώριση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *